Vrei sa te desparti? Nu o fa in public!

Confruntarea cu o despartire nu e un lucru peste care se poate trece foarte usor, deoarece depinde, in mare masura, si de locul in care se produce aceasta ruptura. Ei bine, psihologii sustin ca despartirile nu ar trebui sa se faca in public; in schimb, cuplurile ar trebui sa rezolve acest lucru in privat, ca si semn de respectul unul fata de celalalt. Cu toate acestea, exista persoane care nu stiu care este limita discretiei si, de aceea, se despart in public.

Locuri pe care trebuie sa le eviti daca vrei sa te desparti

Intr-un avion, tren (transport in comun)- a te desparti de persoana de langa tine intr-un avion- sau orice alt mijloc de transport in care ai de petrecut mai mult timp cu respectiva persoana- poate da nastere unor situatii ciudate. E deja ciudat ca v-ati despartit, mai trebuie sa prelungiti situatia neplacuta in tacere, unul alaturi de celalalt?

Prin scrisoare, Facebook, mesaj text- a scrie o scrisoare sau un mesaj text este una din cele mai urate metode de despartire existente vreodata. Cel mai bine este sa ii spui in fata partenerului tau ca nu iti mai doresti sa continui relatia si ca nu mai esti fericita. Astfel, trebuie sa ai suficient de mult curaj pentru a face acest lucru, insa o scrisoare nu va rezolva cu nimic lucrurile, din contra, se va pierde si ultimul gram de respect pe care il mai poarta partenerul fata de tine.

La munca- Relatiile amoroase cu colegii de munca sau de facultate nu reprezinta cea mai buna idee, pentru ca in caz de despartire lucrurile vor sta destul de ciudat intre voi. Dar, daca tot iti doresti sa te desparti de cel care iti va fi coleg mai apoi, nu o fa de fata cu restul colegilor tai, deoarece acest lucru conduce la aparitia unui scenariu negativ si ii vei pune si pe cei din birou intr-o pozitie jenanta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *