Vezi aici mai multe despre lingurițe de silicon pentru diversificare de la Little Prints!

În primele luni de viață ale copilului, acesta se hrănește exclusiv cu lapte matern sau cu formulă. Micii camarazi sunt diferiți în felul lor de-a fi, iar acest lucru îi face unici, chiar dacă pentru un părinte este epuizantă prima perioadă din viață a copilului său, ulterior aceasta devine o conviețuire plăcută și fiecare zi este specială.

Little Prints este unul dintre magazinele online de top în care vei găsi exclusiv produsele sunt dedicate copilului tău. Fiecare produs este de calitatea înaltă și se va potrivi nevoilor pe care le are acesta. Atât hainele, accesoriile, cât și jucăriile sau chiar vesela special creată pentru copii este confecționată din materiale de calitate ce vor rezista cât mai mult cu trecerea timpului.

Vesele din materiale calitative pentru copilul tău!

Etapa de diversificare a celui mai începe după vârsta de 6 luni. Cu trecerea timpului vei învăța că este absolut necesar să utilizezi veselă creată din materiale potrivite. Fiecare copil este special, dar cu toții trebuie să înceapă etapa de diversificare. Chiar dacă la început îl vei hrăni cu piureuri de legume și fructe, treptat vei ajunge cu acesta și la mâncare solidă pe care o va mesteca.

Utilizând un bol de silicon și o linguriță ce este fabricată din același material, îl vei putea hrăni pe copilul tău într-un mod cât mai sigur. Pune-i la dispoziție de fiecare dată copilului tău tot ce este necesar, încât el să se bucure de aroma noilor alimente pe care le consumă. Vesela ce este din silicon are o durabilitate mult mai ridicată, în acest fel îl vei putea hrăni pe copilul tău cu ajutorul lor. Siliconul este moale la atingere și nu îi va crea un disconfort micului tău copil. Vezi aici mai multe despre lingurițele din silicon pentru copii!

Modele diverse de lingurițe pentru diversificarea copiilor

Modelele diverse sunt de fiecare dată apreciate de către părinți. Imaginează-ți cât de ușor îți va fi să îl hrănești pe copilul tău cu ajutorul lingurițelor de silicon în diverse modele. Optează cu încredere pentru acele lingurițe din silicon care au culori simple și un design basic sau pentru cele inedite. Lingurițele de silicon pot avea și  coadă ce să imite o maimuță, un ursuleț sau diverse alte modele.

Lingurițele pot fi la set și cu furculițele, iar acestea pot fi chiar și de antrenament. Îi vei oferi copilului tău posibilitatea să se obișnuiască ulterior și cu inoxul din care sunt fabricate tacâmurile pe care le utilizează adulții. Vei alege de fiecare dată acele seturi de tacâmuri care sunt potrivite exclusiv pentru copilul tău. Cu trecerea timpului, vei observa că acesta va dori să se hrănească singur, iar tu îți vei da seama că acesta crește și își dorește să devină independent.

Fiecare linguriță de silicon sau set ce le conține pe acestea este de calitate înaltă și potrivită pentru fiecare copil. Alege și tu să le achiziționezi pe acestea și cu siguranță vei face o alegere cât mai bună. Poți plasa o comandă și să le testezi pe acestea, iar ulterior vei comanda mult mai multe astfel de lingurițe pentru a le utiliza o perioadă îndelungată de timp!

Date de contact:

hello@littleprints.ro

+4 0725 766 847

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *