Un Stailer – mai multe programări la salon

Ce este Stailer? De ce vorbește toată lumea despre el? Cum te poate ajuta și de ce este o inovație? Sunt multe întrebări despre această platformă, dar întrebarea cea mai importantă este tu de ce nu ai utilizat încă renumitul Stailer? Vei descoperi în continuarea articolului toate informațiile necesare și importante, în urma cărora vei înțelege de ce ai și tu nevoie de platforma aceasta.

Sunt sigur că te-ai aflat măcar o dată în viață în situația de a suna la cel puțin trei saloane în speranța că măcar unul te va primi, dar surpriza a fost că nu avea nimeni loc liber. Bine, poate surpriza era dacă aveau, pentru că cine a mai auzit de programări la salon atunci când vrei tu? Nimeni! Până a apărut această inovație în domeniu, pe nume Stailer.

Da! Chiar te poți programa azi la salon!

Știu că pare ireal, dar totuși este posibil. Stailer este platforma care îți permite să te programezi la salon chiar și astăzi, deoarece are stocate toate disponibilitățile saloanelor înscrise. Este adevărat că momentan doar cei din Cluj, Iași, Timișoara, Oradea și București se pot bucura de aceste servicii. Dacă totuși ești în trecere prin unul dintre aceste orașe, feel free să treci și pe la salon, pentru că este disponibil și pentru tine.

Având în vedere că o mulțime de saloane înscrise din oraș sunt în același loc, cu siguranță poți găsi un loc liber chiar azi. Dintre toți stiliștii, probabil unul are o oră liberă care așteaptă să fie ocupată și persoana pe care o aștepta poți fi chiar tu. Trebuie doar să adaugi informațiile necesare. De fapt, este atât de simplu de utilizat încât doar le alegi din lista deja scrisă.

În funcție de oră, oraș, dată, gen și serviciu, Stailer va afișa toate locurile disponibile din care poți alege. Apar toate informațiile importante în funcție de care poți face alegerea. Poza stilistului, lista de prețuri, salonul, timpul de realizare, poze de înainte și după, ar trebui să fie informații suficiente pentru a te ajuta să alegi varianta cea mai potrivită pentru tine, dar mai multe detalii vezi aici.

Un cont te aduce mai aproape de comunitatea Stailer

Normal că poți utiliza platforma chiar dacă nu ai cont creat. Dacă ai o urgență când vine vorba despre hair & beauty, în câteva minute poți rezolva problema, fără să completezi toate informațiile pentru a crea un cont.

Totuși, când ai puțin timp liber cred că vei vrea să devii membru, deoarece ai parte de anumite avantaje. Unul dintre acestea îți poate rezolva una dintre cele mai mari probleme și anume uitarea. Știm cu toții că e firesc să uiți, mai ales când ai atât de multe lucruri de făcut. Totuși nu e cazul să uiți de programarea ta la salon, pentru că ai disponibil un reminder care sună atunci când îl setezi. Poate fi clopoțelul tău de trezire pentru momentele în care alergi de la muncă acasă și uiți că trebuie să te oprești la salon pentru programare.

Alături de acesta poți vedea și lista la toate serviciile de care ai beneficiat și la ce stilist, alături de dată. Toate acestea au o singură definiție – Stailer. Agenda ta virtuală de styling și beauty.

Contact:

support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *