Un shake pe zi pentru o sanatate de invidiat

Shake-urile pot fi considerate unele din cel mai populare bauturi din intreaga lume pentru ca  folosesc  cele mai inedite combinatii de la lapte, inghetata si arome, de la sirop la fructe diversificate.

Unele dintre cele mai comune shakeuri sunt cele de ciocolata, de capsuni, banane sau de kiwi, care se regasesc si in meniuul celor mai mici restaurante, pentru ca nu sunt scumpe, iar timpul de preparare este relativ scurt. Cu toate acestea, unele shake-uri au ajuns sa fie lipsite de originalitate, si sa fie amestecate cu cele mai neoriginale meniuri alimentare.

Multi dintre noi am ajuns sa consumam aceste shake-uri ca un rezultat al exercitiilor fizice de la salile de fitness si de sport, incat am ajuns sa mergem cu acestea pe strada.

Vitalitate si energie

Considerate a fi cele mai importante aporturi de vitemine si de minerale pentru organismul nostru, shake-urile au ajuns sa inlocuiasca micul dejun, tocmai din motivul ca acestea contin o doza mare de vitamine si minerale de care organismul nostru are nevoie.

Atunci cand stim ca urmeaza sa avem o zi incarcata sau cand nu mai facem fata sarcinilor, este bine sa consumam un shake compus din lapte, banane si mere, pentru ca in aceasta combinatie ne vom asigura cele mai multe beneficii pentru o sanatate de invidiat. Banana are rol revigorant si hranitor, energizant in acelasi timp, pe cand merele ne ajuta sa tinem doctorul departe, incat era unele efecte diuretice.

Proteinele si pierderea in greutate sunt conduse de consumul acestor suplimente alimentare, incat iti completezi dieta zilnica de proteine, care sunt usor absorbite. Proteinele actioneaza ca o piatra de temelie la cresterea musculaturii, si nu compromit numarul de calorii zilnice. Poti pierde in greutate mai mult daca inlocuiesti o masa sau o gustare cu un shake.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *