Transforma experienta de condus cu un set complet de perne de aer pentru Passat B6!

Ai calatorii lungi in masina ta si iti doresti un timp mai frumos petrecut in masina, in conditii bune, in deplin confort si siguranta? Solutia ta ar putea fi un set de perne auxiliare, pentru spate, pentru Volkswagen Passat B6, fabricat intre 2005 si 2010. Afla in randurile ce urmeaza mai multe detalii despre cum firma face fata pe piata, detalii despre pernele auxiliare, instalarea acestora si care sunt beneficiile multiple pentru masina ta.

Vezi cine sunt cei care vin cu o oferta de a imbunatati calatoriile tale cu masina

PerneAuxiliare.ro este o companie a carui domeniul de activitate este importul si comercializarea a diferitelor accesorii auto, iar in cazul dat, sunt specialisti in omercializarea unei game vaste de perne auxiliare pentru o gama variata de modele de masini. Cu o experienta de 15 ani, ofera durabilitate si fiabilitate prin produsele sale. Stiai ca, peste 95% dintre clienti sunt multumiti de inalta calitate a produselor legate de perne auxiliare? Vezi aici mai multe.

Revitalizeaza experienta ta de conducere: vezi beneficiile setului complet de perne de aer pentru Passat B6

In primul rand, trebuie sa precizam ca pernele sunt facute din compusi de cauciuc de inalta calitate, proiectate pentru absorbtiia socurilor si utilizeaza aerul comprimat pentru a ajusta inaltimea si rigiditatea masinii cu eficienta maxima. Prin urmare, ele pot fi umflate sau dezumflate. In general, pernele pneumatice AirPower sunt proiectate pentru o montare usoara si fara costuri mari.

 1. Contribuie la o conducere mai lina si mai confortabila a masinii.
 2. Pernele de aer pot compensa inclinarile laterale ale masinii in viraje.
 3. Ele pot reduce consumul de combustibil al masinii prin doua mecanisme, cum ar fi: optimizarea suspensiei, care mentine o distributie optima a greutatii, imbunatatind eficienta energetica a masinii, iar al doilea este imbunatatirea aerodinamicii. Rolul principal este mentinerea aceleiasi inaltimi a masinii, indiferent de drumuri si incarcaturi, ceea ce duce la optimizarea formei caroseriei, reducand astfel rezistenta la inaintare si consumul de energie.
 4. Ele pot fi asamblate si demontate usor si rapid.
 5. Diminueaza centrul de greutate in curbe.
 6. Echilibreaza masina pentru incarcaturi masive.
 7. Au o stabilitate mai mare atunci cand conduci cu o remorca.

Hai sa vedem ce contine kitul intreg:

 • Insasi pernele auxiliare – proiectate pentru a oferi maxim conform la deplasari, in special unde sunt drumuri neuniforme.
 • Bucse pentru pozitionare – acestea sunt componentele care ajuta la pozitionarea si alinierea corecta a pernelor auxiliare.
 • Spray de silicon – pentru lubrifierea si protejarea componentelor din cauciuc sau din plastic.
 • Kit de pompare – cu rolul de a usura umflarea pernelor de aer.
 • Instructiuni de montare.

Un detaliu important pentru masina ta, care sa asigure confortul la condus si linistea in momentul conducerii, nu a fost niciodata de prisos. Astfel, te incurajam sa optezi pentru perne de aer de calitate superioara si sa simti diferenta de conducere cu prezenta lor.

Pentru mai multe detalii, intrebari suplimentare sau asistenta tehnica, contacteaza echipa:

office.perneauxiliare.ro@gmail.com

0744 870 142

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *