Totul despre monotonia in cuplu

In fiecare cuplu exista probleme la un moment dat. Este normal ca dupa o perioada sa nu mai existe pasiune si patos. Care este principalul motiv pentru care dragostea incepe sa se stinga intre cei doi parteneri?

In primul rand trebuie sa stiti ca nu dragostea se stinge intre parteneri ci pofta pe care o au unul fata de celalalt. Mai exact, dupa o vreme partenerii incep sa nu mai aiba acelasi sentimente unul fata de celalalt pentru ca nu mai exista aceeasi tractie in pat. Sigur, relatiile sexuale sunt cele mai importante pentru fiecare persoana. O relatie merge foarte bine, in primul rand daca doi oameni sunt suficienti de copatibili in pat.

Monotonia se instaleaza in cuplu in momentul in care intre parteneri nu mai exista aceeasi atractie sexuala. In momentul in care partenerii nu mai simt nevoia sa faca sex unul cu celalalt inseamna ca exista o problema. Iata ce trebuie sa faci pentru a combate monotonia:

In primul rand,  pettingul este cel care va va ajuta sa scapati de monotonia din cuplu. De regula, acest exercitiu sexual va ajuta sa va descoperiti unul pe celalalt zonele erogene. De cele mai multe ori nu este nevoie sa se produca actul sexual propriu-zis ci este suficient sa aplicati cateva atingeri in zonele potrivite si sa produceti cateva soapte si va fi suficient pentru ca totul sa fie mult mai intens.

Cu siguranta aveti fantezii sexuale si dvs. si partenerul insa nu ati avut niciodata curaj sa le spuneti. Ei bine, este momentul care va poate salva relatia. Este foarte important sa nu consumati cele mai intense momente inca de la inceput pentru ca totul sa fie intens si sa va lasati descoperiti pe masura ce trece timpul si evolueaza relatia dintre voi.

De asemenea, puteti sa incercati pozitii noi care va vor ajuta foarte mult sa combateti monotonia dintre voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *