Topul celor mai bune carti

Un weekend liber este tot ceea ce iti poti dori si la care poti visa in timpul unei saptamani de lucru pline care parca nu se mai termina odata. De aceea, pe langa faptul ca asteptam acest lucru cu mare entuziasm, ne facem si planuri dintre cele mai frumoase pentru petrecerea timpului in weekendul special destinat relaxarii.

O serie de carti pe toate gusturile, atat pentru barbati, cat si pentru femei, sunt enumerate in cele ce urmeaza, mai ales pentru pasionatii de citit. Binenteles ca poate nu asta este optiunea ta din prima instanta, cea de a  sta si a citi in weekend, insa poti trece si aceasta activitate placuta pe lista ta de facut, pentru ca nu-ti poate face decat bine.

Asadar, pentru pasionatii de literatura romaneasca avem cartea Scrisoare de dragoste a lui Mihail Drumes, carte pe caresi eu am citit-o si pot spune ca este foarte acaparanta si emotionanta. Aceasta carte speciala a lui Drumes urmareste o poveste de dragoste, de-a lungul careia se imbina foarte adecvat banii, suspansul, dragostea bineteles, ironia, dialogurile aprinse, dar si o atmosfera incarcata.

Daca ai ceva cu barbatii sau daca esti o feminista mai convinsa decat altele, atunci cartea Rodicai Ojog Brasoveanu, Barbatii sunt niste porci, te-ar putea pasiona si interesa de asemenea. Aceasta carte este de fapt cuprinsa din 14 povestiri cu iz de realitate, relatate intr-o maniera comica si care suprind povestile  a catorva cupluri din epoci diferite. Recomand!

De asemenea, si literatura straina ne poate ajuta sa ne destindem si sa traim intr-o lume aparte, detasandu-ne de ale noastre probleme cotidiene si de rutina zilnica.

O carte mai aparte, mai erotica, este reprezentata de În trei. Un laborator sentimental scrisa de trei autori Jean-François Briant, Mireille Crétinon, Catherine Stoessel. Aceasta carte urmareste povestea a trei persoane ce s-au cunoscut in timpul facultatii si erau tineri. De atunci, cei trei s-au decis sa constituie un trio, sa isi formeze povestea amoroasa in trei, deoarece sunt foarte atasati unul de celalalt si au impreuna si doi copii. Interesant, nu?

Un comentariu la “Topul celor mai bune carti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *