Tipuri de prieteni de care trebuie sa fugi

Nu cred ca exista vreo persoana care sa nu aiba un prieten adevarat sau care sa ne fie aproape mai mereu de noi. Sigur ca in acest caz voi fi cu siguranta contrazis de persoanele care cred ca nu exista prieteni adevarati.

Oricum ar fi, este foarte important sa avem mereu in jurul nostru o persoana careia sa i ne confesam, sa ii spunem tot felul de lucruri si sa ne faca sa fim foarte mai siguri pe noi si sa facem cele mai bune alegeri. In acest caz, este foarte important sa facem  oa algere potrivita atunci cand vine vorba despre prieteni deoarece acestia ar putea fi nepotriviti. In continuare, voi prezenta cateva tipologii de prieteni care ar trebui sa dispara cat mai repede din viata ta:

In primul rand, exista acele tipuri de prieteni care isi amintesc de tine doar in momentul in care au nevoie de ceva anume. Asa se face ca exista anumite tipuri de prieteni care te vor gasi doar atunci cand au nevoie de ceva. De regula, se intampla ca acest tip de prieteni sa te caute doar in momentul in care au nevoie sa le imprumuti niste bani, o haina, niste accesorii sau alte lucruri. Incearca sa te descotorosesti de astfel de prieteni deoarec iti pot face rau.

Apoi, poti sa faci astfel incat sa eviti persoanele care te critica mereu. Un prieten este menit sa te incurajeze, sa aiba grija de tine, sa te indrume atunci cand nu stii ce sa faci si sa iti dea cele mai bune sfaturi. Asadar, daca vrei sa nu ai pierderi, cel mai bine ar fi sa te indepartezi de persoanele care nu fac decat sa te critice. Practic, aceste persoane nu au niciun rol asa ca nu trebuie sa te complaci in situatia de a le fi prieten.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *