Tine minte niste lucruri dupa ce afli ca te-a inselat!

Uneori faptul ca persoana de langa tine te-a inselat poate fi o experienta destul de dureroasa. Chiar daca incerci sa faci fata la anumite lucruri totusi nu trebuie sa uiti cateva aspecte importante.

Primul lucru pe care trebuie sa il stii este acela ca abrbatii sunt diferiti. Daca decizi sa mergi mai departe nu trebuie sa traiesti cu impresia ca toti barbatii sunt la fel sau sa ai impresia ca si urmatorul barbat din viata ta te va insela. Este absolut normal sa ai retineri da nu trebuie sa dai vina pe cei din viitor pentru greselile celui din trecut.

De asemenea trebuie sa stii ca nu tu esti vinovata ca el te-a inselat. Nu te gandi la defectele tale. La urma urmei daca nu ii placea sa fie cu tine punea punct relatiei, asa ca nu este vina ta.

Un alt lucru pe care trebuie sa il stii este acela ca nu trebuie sa o invinovatesti pe cealata. Vina este strict a lui. Poate saraca fata nici nu stia de existenta ta. Asa ca nu da vina aiurea pe ea. De asemenea trebuie sa realizezi ca este pierderea lui. Mai ales daca tu i-ai fost fidela doar el are de pierdut in acest caz. Nu te subaprecia.

La urma urmei nu ai nevoie de el, esti o femeie puternica capabila sa se simta implinita si fara el. Chiar daca te doare, nu te intoarce la el doar fiindca simti ca nu poti sta fara el. Poti trece si peste acest lucru daca iti propui.

De asemenea trebuie macar sa fii implinita ca ai aflat. Decat sa nu fi aflat niciodata sau foarte tarziu mai bine acum. Asa stii adevarata personalitatea a persoanei ce ai avut-o langa tine. Si cu siguranta in acest fel iti va fi mult mai usor sa renunti la el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *