Țara arde și baba se piaptănă – fă-ți programări la saloanele de hair&beauty cu Stailer

stailer

Eram foarte optimiști la începutul acestui an, cam cât de optimiști eram și la începutul anului 2020. Însă viața ține neapărat să ne dea lecții imediat după ce trece revelionul, iar în momentul de față simțim că parcă trăim într-un film. Unul cam prost ce e drept, nu recomandăm, oferim jumătate de steluță și deja suntem indulgenți. Cu câte se întâmplă în jurul nostru ni se pare o prostie să mai mergem la muncă, nici nu ne putem concentra, ne așteptăm în orice moment la ce e mai rău.

În retrospectivă, pandemia pare acum o joacă de copii. Dar, românii nu lasă absolut nimic să îi oprească din a-și trăi viața. Poate că această gândire nonșalantă și simțul umorului ne-au oferit puterea să înfruntăm mai bine situațiile grele, având în vedere că viața tuturor a fost marcată de momente ce vor intra în istorie. Așadar, chiar am pus în practică în ultima perioadă proverbul “Țara arde și baba se piaptănă” pentru că ce altceva mai putem face? Vremurile sunt incerte, așa că preferăm să ne trăim fiecare zi ca și cum ar fi ultima. 

Ne bucurăm în continuare de tot ce ne aduce o stare de bine, pentru că avem nevoie de asta mai mult ca oricând. Printre aceste lucruri se află și mersul la saloane de hair&beauty pentru a avea parte de transformări ale look-ului. În caz de ceva apocaliptic, măcar să arătăm bine. Și cum facem rapid programări, fără bătăi de cap, fiindcă deja avem prea multe, dacă nu cu Stailer?

Menține-ți optimismul îngrijindu-te!

Acum mai mult ca oricând ne încearcă pe toți stările depresive și anxioase, așa că un bun mod de a le diminua este să mergi la un salon să te relaxezi. Îți faci programări simple, online și gratuite cu Stailer în câțiva pași simpli:

  1. Accesează stailer.ro sau instalează gratuit aplicația Stailer din Magazin Play, App Store sau App Gallery. Creează-ți un cont și apoi selectează filtrele de căutare. Cu un simplu click vei primi lista cu saloanele din oraș ce te pot primi chiar și astăzi dacă-ți dorești. Detalii extra aici.
  2. Viața-i prea scurtă ca să faci alegeri ce nu-ți plac. Stailer se asigură că tu alegi salonul și stilistul potrivit, fiindcă poți vedea poze din locații, listele de prețuri și durata serviciilor, recenzii lăsate de alți clienți și locația salonului prin Google Maps. Decizia este în mâinile tale!
  3. Rezervi locul dorit în mai puțin de 5 minute. Nu mai trebuie să suni la saloane, nu mai trebuie să le cauți pe Google, Stailer îți eficientizează procesul programării. Din contul tău poți inclusiv anula când nu mai poți ajunge la salon și poți seta remindere.

Trăiește mereu în prezent!

Trecutul e istorie, viitorul este un mister și nu este promis, dar prezentul este un dar, așa că este important să ne bucurăm de el, să avem grijă de noi și de cei dragi. Trăiți-vă viața, mâncați, râdeți, răsfățați-vă fără să vă simțiți vinovați, fiindcă timpul nostru este limitat pe această planetă. Din când în când mergeți și la un salon de hair&beauty pentru a vă crește încrederea în sine, pentru că știți cât de bine vă simțiți când ați făcut o nouă schimbare la aspectul fizic. Stailer vă este ajutor de nădejde când vreți să faceți programări rapide. Aflați mai multe din pagina oficială.

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *