Țâr țârrr! Salonul pe care l-ai apelat nu e disponibil! Nu-i nimic, găsește unul online cu Stailer!

Nu știu voi, dar pe mine mă enervează două lucruri în viață, persoanele care nu sunt punctuale și cele care nu răspund la telefon atunci când le suni. Și de multe ori mi s-a întâmplat să sun la un salon și nici măcar să nu se obosească să ridice receptorul, măcar să-mi zică nu mai suna ca fraiera că n-avem loc. Alteori după ce m-am luptat mai ceva ca în Game of Thrones cu competiția, adică alți clienți, pentru a prinde un loc, ajung într-un final la salon și stilistul s-a decalat complet și trebuie să aștept și să aștept până e gata persoana de pe scaun. Ori mie asta nu mi se pare normal, fiindcă dacă trebuie să fiu undeva urgent după ce plec de la salon? Iar să îmi iei din timpul meu, pentru care plătesc, ca atunci când mă pun pe scaun să te și grăbești să fiu gata la timp, mi se pare destul de riscant. Dacă ies de acolo jumătate cheală?

Și nu toți au tupeul de a spune la final că nu le place ce ai făcut, majoritatea ies din salon cu un zâmbet forțat, bocesc acasă vreo 2 zile, dar nici că nu mai vin pe acolo. Pentru a se diminua din aceste situații, care sunt o realitate a zilelor noastre, a fost inventat Stailer.

Ce anume este Stailer

Stailer este platforma de programări online la saloanele de hair & beauty. Momentan poate fi utilizată în Iași, Cluj, Oradea, București și Timișoara, însă se vorbește despre o extindere destul de mare și spre alte orașe, cât de curând. Deci, de ce este mai avantajos Stailer decât metoda clasică de a te programa? Eu l-am descoperit recent, la recomandarea unei prietene, iar de atunci nici că n-am mai sunat vreodată la salon. M-am descurcat singurică, mi-am triat opțiunile, mi-am rezervat eu cu mâna mea locul la stiliștii pe care i-am vrut și care știam că o să îmi satisfacă toate cerințele.

Așadar, dacă și tu căutai o metodă mai simplă, îți fac cunoștință cu Stailer. Intri pe pagina principală stailer.ro și acolo selectezi orașul, genul feminin sau masculin, serviciul de hair & beauty dorit, data și ora, iar în câteva secunde primești doar saloanele disponibile în funcție de timpul tău. Citeste si acest articol pentru alte informații.

Nu mai depinzi niciodată de agenda saloanelor pe care le știi, fiindcă ai posibilitatea de a găsi prin Stailer o mulțime de stiliști profi și saloane de care habar n-aveai. După ce te decizi pe mâinile cărui stilist te lași, apeși rezerva locul și urmezi pașii până îți este confirmată programarea prin sms, unde primești un link. Și voila, programarea e făcută! Mergi când vrei tu, unde vrei tu!

Stailer este complet gratuit și nu îți impune nimic

Nu trebuie să instalezi ceva sau să îți faci cont, rezolvi totul din platformă. Totuși dacă vrei să scapi de completat mereu și mereu datele și numărul de telefon pentru fiecare programare, mai bine fă-ți contul. În plus, acesta are mai multe avantaje pentru tine, printre care se află și reminder-ul ce îl poți seta. Acesta te va ajuta să fii mereu la timp la salon, fiindcă și tu trebuie să respecți timpul stiliștilor. Iar dacă vrei să anulezi, la fel, fă-o din timp, pentru a permite altor utilizatori Stailer să ocupe locurile tale. Nu ești taxat și nici nu trebuie să suni să-ți ceri scuze.

Totul e mai simplu acum în materie de programări hair & beauty, cu ajutorul lui Stailer. Dacă vrei alte detalii despre platformă scrie un email la support@stailer.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *