Suferi din cauza lipsei parului? Dr. Felix Hair Implant te ajuta sa iti recapeti aspectul de odinioara

In ziua de astazi, problema lipsei parului reprezinta o afectiune frecventa, cu care se confrunta atat barbatii, cat si femeile, in egala masura. Cauzele sunt diverse, insa impactul pe care il are lipsa podoabei capilare este unul puternic la nivel fizic, dar si psihic.

Cei care au de-a face cu lipsa parului tind sa fie rusinati de propriul aspect si cauta sa se fereasca cat mai des de ochii lumii – prin accesorii de tipul sepcilor sau caciulilor. Insa, cum medicina a avansat atat de mult, iata ca in prezent exista atat de multe solutii care sa ajute la redobandirea parului de odinioara. O varianta frecvent aleasa este implantul parului, preferata si de celebritatile din Romania.

Chiar daca multe persoane sunt reticente cu privire la aceasta procedura din cauza fake-news-ului din online, rezultatele pe care le-au avut atat de multi pacienti impresioneaza si confirma succesul acestei proceduri. In cele ce urmeaza poti afla cateva dintre motivele pentru care merita sa alegi implantul de par, daca te confrunti cu lipsa parului.

 

De ce sa alegi implantul de par?

Mai intai de toate, cand vrei sa efectuezi o astfel de procedura, trebuie sa optezi pentru o clinica din domeniu. O varianta este clinica Dr. Felix Hair Implant, ce are in echipa sa medici cu multi ani de experienta in domeniu. Daca te intrebi de ce este bine sa alegi varianta implantului de par, iata cateva motive:

  • Tehnica moderna de implantare a firelor de par

Un prim aspect care te-ar putea interesa atunci cand planifici o astfel de procedura este ce mijloace vor fi utilizate pentru a-ti recapata podoaba capilara de odinioara. Afla ca medicii de la clinica utilizeaza o tehnica denumita Q-FUE, minim invaziva, care consta in implantarea manuala a fiecarui fir de par, sub anestezia locala a scalpului. Descopera mai multe detalii aici despre ce resupune aceasta tehnica.

  • Recuperare in timp scurt, fara durere

Mai mult, probabil ca vrei sa stii daca dupa implant vei ramane cu vreo cicatrice sau daca vei avea parte de o recuperare rapida. Este grija fiecarui pacient care urmeaza sa se confrunte cu o procedura medicala sa stie daca vor fi dureroase urmarile sau nu. Trebuie de stiut faptul ca implantul de par nu creeaza durere dupa finalizare, cu atat mai putin cicatrici nedorite. De asemenea, recuperarea va fi rapida si nu iti va afecta in niciun fel activitatile de zi cu zi.

  • Potrivita atat barbatilor, cat si femeilor

Atunci cand este vorba de lipsa parului, asa cum a fost mentionat si anterior, nu doar  barbatii sufera, ci si femeile. Evident, cauzele sunt diferite, in sensul ca la barbati factorii androgeni reprezinta principala cauza a caderii parului, pe cand la femei exista un cumul de factori ce determina aceasta pierdere a parului. De aceea, procedurile folosite difera de la caz la caz, insa este de apreciat ca se pot bucura de efectele placute ale interventiei atat femeile, cat si barbatii.

 

Servicii pentru toate nevoile

Trebuie sa stii ca la clinica Dr. Felix Hair Implant poti avea parte nu doar de implant al parului din cap, ci si de alte servicii. Stii deja ca femeile pot sa aiba de suferit din cauza lipsei sprancenelor totala sau partiala, dar si ca barbatii pot fi complexati de o barba rara, diferita de cea pe care si-o doresc.

Astfel, clinica pune la dispozitia pacientilor sai servicii de implantare a sprancenelor si barbii pentru ca fiecare persoana sa se bucure de aspectul mult visat.

Asadar, implantul de par reprezinta o varianta de luat in calcul daca te confrunti cu lipsa parului, alaturi de avantajele care o insotesc, iar, un lucru important este ca te va ajuta sa iti recapeti echilibrul emotional prin obtinerea aspectului dorit.

 

Contact:

client@drfelix.ro

0720254368

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *