Si femeile pun coarne

Exista si o serie variata de femei care pun coarne barabilor cu care se afla intr-o relatie. Pun coarne la figurat, adica le inseala pentru ca nu au alta alternativa, desi despartirea este oricand si oricui la indemana, insa nu este practicata nici de femei si nici de barbati.

Atunci cand te afli intr-o relatie dezavantajoasa, plina de neplaceri, suferinta, lipsa de atentie, de grija sau de respect, este si normal sa procedezi in acest fel, pentru ca altceva mai bun nu poti face decat sa te desparti de tot, insa mai sunt si copiii la mijloc, si pastrarea unei imagini si reputatii nepatate..

Motivele pentru care femeile inseala sunt dintre cele mai diferite si nu foarte complicate(de fapt, sunt asemanatoare motivelor pe care le au barbatii) si sunt cauzate de cele mai multe ori unor lipsuri legate de participarea barbatului in viata de cuplu, a dezamagirilor sexuale, a lipsei banilor sau a lipsei de atentie.

Comunicarea deficitara poate duce de asemenea la aparitia unor rupturi intre doua persoane, rezultatul final constand in extrema inselatului fie de catre barbat, fie de catre femeie. Daca nu ai simtul umorului si esti mereu morocanos si foarte putin dragastos si pasional, femeia de langa tine isi va dori cu siguranta pe altcineva care sa constituie opusul tau.

Daca nu asculti atunci cand iti vorbeste, daca nu comunici ceea ce te derajeaza, ce ar trebui schimbat sau asaugat relatiei voatre, atunci ea de unde ar trebui sa stie aceste lucruri si sa le reabiliteze? Daca esti un mare mitocan(normal ca n-o sa recunosti asta in veci), sarit de pe fiz si care tine femeia si copiii din scurt, atunci cum sa nu vrea sotia ta sa plece de langa tine si sa caute consolare in alta parte.

Si nu vorbim aici doar despre un tip de inselare a partenerului din punct de vedere fizic, sexual, ci si de tipul de inselare din punct de vedere emotional, psihic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *