Recuperarea relatiei pierdute

In momentul in care incepem o relatie este normal ca totul sa functioneze ca pe roate. In momentul in care intervin diferite persoane sau diferite discutii este normal sa nu mai fie totul perfect. De fapt, prin natura lor, relatiile de cuplu sunt facute pentru a evolua insa totul depinde de cei doi parteneri in ceea ce priveste directia relatiei.

Se intampla de foarte multe ori ca oamenii sa tina foarte mult la o persoana insa sa se intample un anumit lucru care nu face nimic altceva decat sa deterioreze relatia. Exista foarte multe lucruri care pot determina certurile intr-o relatie. De regula, persoanele care s-au dedicat cu totul relatiei inc aisi mai doresc sa fie in acea relatie.

Sigur ca nu trebuie sa trageti de o relatie car enu functioneaza daca nu simtiti acest lucru si daca sunteti constienti ca relatia nu va evolua in directia potrivita.

Iata cateva sfaturi pe care le poti pune in aplicare daca iti doresti sa reiei contactul cuvechiul iubit:

In primul rand, trebuie sa ai grija sa nu ii povestesti inca de la inceputul reluarii relatiei depsre sentimentele tale. De reugla, femeile sunt tentate s aisi marturiseasca sentimentele atunci cand se reintorc in relatie. Acest lucru se intampla deoarece isi doresc s afaca persoana respectiva sa isi doreasca sa reintre in relatie. Ei bine, acest lucru nu poate decat sa deteiroreze relatia si mai rua decat atat.  Nu incepe sa ii povestesti inca de la inceput cat de mult il iubeai si cat de mult ti-ar placea sa fiti din nou impreuna. Probabil ca in acest fel il vei speria si il vei pierde definitiv.

Apoi, trebuie sa ai grija sa nu il supui numeroaselor intrebari inutile la care iti doresti sa afli un raspuns. Astfel nu vei face decat sa ii dai d einteles ca ti-l doresti foarte mult. Lasa-l sa iti dezvaluie sentimentele daca acestea exista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *