Preț, program, stilist, locație și tot ce vrei să știi despre un salon, cu Stailer

Învață să faci totul rapid și simplu pentru tine. Caută mereu metode care să îți simplifice viața, pentru că timpul rămas îl poți fructifica altfel, nu prins în probleme sau griji. La fel poți acționa și când vine vorba despre programări. Cel puțin pentru programările la salon există Stailer, care te ajută cu tot ceea ce ai nevoie. Este obositor să accesezi fiecare site în parte al saloanelor sau să accesezi pagina lor de Facebook pentru a culege informații.

Chiar dacă faci toate acestea online, pentru programare tot trebuie să apelezi la stilist și să confrunți cu el programul tău și al lui pentru a găsi o variantă de mijloc, adică o zi în care sunteți amândoi disponibili. Asta în cazul în care nu te lovești de acel “Nu mai avem locuri libere luna asta” încă de la început. Mai ales că vine vara și nunțile sunt în toi. Poți uita de aceste momente neplăcute, obositoare, consumatoare de timp și stresante pentru că Stailer este pentru tine.

Mergi chiar azi la salon

Stailer îți permite să vezi tot ce ai nevoie, orice informație, direct pe pagina sa. Despre aproape toate saloanele din oraș. La fiecare salon poți vedea serviciile și la stiliști vezi poza, timpul de lucru, prețul, locurile libere și alte informații relevante de acest gen, astfel încât să te poți programa, tot online.

Dacă ești interesat de un anumit salon, poți alege să vezi preturile de la Salon Transilvania spre exemplu, dar și celelalte informații care să decidă pentru tine dacă vrei sau nu să beneficiezi de acele servicii. Asta dacă au loc liber în ziua în care ești tu disponibil. Dacă nu, poți alege alt loc oricând. Pentru că de pe prima pagină alegi când poți merge și la ce serviciu, poți găsi chiar azi un loc liber pentru tine.

Dintre saloanele din oraș înscrise poate că a anulat cineva și locul liber poate fi al tău. Vezi toate informațiile foarte repede și finalizarea unei programări o poți obține în doar câteva minute.

Oferă-ți o zi de spa

Chiar dacă ziua de spa nu este chiar așa cum este prezentată în filme, poți oricând să te relaxezi la salon pentru câteva ore unde să te bucuri de toate serviciile necesare. Toate serviciile din sfera hair and beauty sunt disponibile pe Stailer și îți gestionezi așa cum vrei fiecare programare.

Dacă vrei să vezi lista saloanelor de make-up si infrumusetare din Cluj le găsești foarte ușor prin selectarea filtrelor și atunci când îl găsești pe cel potrivit poți alege să te programezi și la manichiură și coafor tot acolo. Astfel, după ce ieși de pe ușa salonului să fii ca scoasă din cutie. Chiar și bărbații pot găsi servicii destinate lor cu ajutorul lui Stailer.

Totul este gratuit și nu ai nevoie de cont. Poți chiar și anula online sau reprograma dacă intervine vreo problemă sau schimbare de plan. Stiliștii pot să gestioneze agenda în timp util și nimeni nu este încurcat.

Accesează Stailer și descoperă și tu serviciile sale!

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *