Orice programare la salon în București este mai ușor de făcut prin Stailer

Cât e Bucureștiul de mare, îl străbați mai ușor cu Stailer. Asta dacă ne referim la programările ce trebuie făcute pentru vizita la salonul de hair and beauty. Dacă ai nevoie de o astfel de programare brusc îți dai seama că Bucureștiul este parcă infinit de mare și că numărul de saloane este pe măsură.

Indiferent despre ce sector al capitalei vorbim există atât de multe opțiuni, fie că ești femeie și cauți programare la cosmetica pentru femei la Chic Salon Titan sau ești bărbat și cauți un salon unde să îți aranjezi barba sau să stilizezi sprâncenele. Este imposibil să cauți saloanele acestea rând pe rând și să le afli prețurile practicate.

Dacă te bate gândul să cauți paginile online ale saloanelor, nici aceasta nu pare să fie o soluție. Paginile web ale acestora, în cazul în care ele există, sunt destul de rar actualizate. Poate chiar nici nu includ lista de prețuri și nici că poți să te programezi astfel. Deci ajungi la aceeași concluzie, fie mergi la fața locului, fie suni. Iată că mai ai o opțiune și anume să folosești Stailer.

Ce este Stailer

Are un nume stylish și ai face bine să îl ții minte, căci acesta îți va fi salvare atunci când timpul te presează și tu tot nu ai găsit un loc liber la salon. Vorbim despre o platformă ce te ajută să îți digitalizezi programările. Asta înseamnă că folosești un singur portal pentru a căuta mai întâi de toate saloanele de hair and beauty, iar apoi tot de aici te și poți programa.

Ca să înțelegi pe deplin cât de mult te ajută această metodă trebuie spus că lista de saloane nu îți este afișată random. Mai întâi de toate un filtru activ din această pagină te ajută să îți triezi opțiunile, în funcție de date precum: data și ora programării, așa cum îți dorești tu, nu după cum pot ei, orașul – Stailer este util și celor din Iași, Timișoara, Cluj sau Oradea, pe lângă București. Mai trebuie să setezi ulterior și pentru cine este programarea și ce tip de serviciu te interesează. Vezi aici alte detalii.

Cât te costă? Nimic

Poate că pare greu de crezut, însă Stailer oferă acces gratuit și nelimitat. Nu presupune instalarea unei aplicații în telefon, actualizări ale acesteia, să plătești ceva. Pur și simplu accesezi pagina și dai un search rapid.

După setarea unei programări vei primi și confirmarea. Totul se întâmplă online. Iar când trebuie să ajungi la salon ai și indicații pe harta online pentru a te ajuta să te ghidezi, fie că mergi la pas sau cu mijloc de transport.

Într-un fel sau altul poți rezuma această poveste la faptul că este mai eficientă. Poți salva timp prețios pentru tine, pe care să îl consumi pentru cu totul alte plăceri ale vieții decât să tot auzi la telefon că nu sunt locuri disponibile la salon în ziua x.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *