O ușă de garaj secțională de la Alexiana Group, o investiție făcută inteligent, pe termen lung

usi garaj sectionale alexiana

Este firesc să protejăm ceea ce ne aparține, fie vorba de mașină sau alte bunuri personale. Un garaj bine amenajat este oricând o idee bună. Ușile convenționale sunt deseori acționate manual și la fel de des întâlnim situația în care acestea nu sunt etanșate corespunzător. Astfel, înăuntru poate pătrunde apa sau sunt pierderi de căldură. Pentru a evita acest inconvenient și alte incidente nedorite, achiziția unei uși de garaj secționale este o bună investiție.

Firma Alexiana Group pune la dispoziție uși de garaj secționale și asigură gratuit transport. Descoperim oferte tentante și practice, în rândurile de mai jos .

Uși de garaj secționale de la Alexiana Group, ce sunt ele?

În încercarea de a economisi bani, multe persoane se mulțumesc cu uși de garaj standard. Pe lângă faptul că acestea nu acoperă cum trebuie golul ușii, nici estetic nu arată bine. Un garaj care adăpostește diverse bunuri de valoare are nevoie de o ușă pe măsură, crede echipa de la Alexiana Group. O ușă secțională este aceea care se potrivește și pe dimensiunile unui garaj mai mic, mai mult chiar, nu are nevoie de spațiu pentru deschidere. Asta înseamnă că nu încurcă pe laterale. Ușa se deschide și rămâne paralelă cu podeaua. Iată, este spațiu suficient pentru intrarea mașinii sau a altor obiecte personale, de exemplu o motocicletă. Ușa se închide perfect, fără a lăsa goluri, deci va păstra temperatura ideală înăuntru.

Alte proprietăți ale ușilor de garaj secționale

Oricine face o investiție bună știe că aceasta costă. Dar, pe parcurs, se va vedea că banii cheltuiți s-au amortizat. Pentru orice ușă de garaj comandată la Alexiana Group se poate face o estimare de preț cu ajutorul calculatorului de pe pagina firmei. Mai mult chiar, echipa se poate deplasa pentru măsurători și asistență tehnică, iar mai apoi pentru montaj. Iată așadar avantaje care nu pot fi trecute cu vederea. Informatii suplimentare aici ai.

Rezistența ușilor este de invidiat, deoarece acestea sunt confecționate din oțel galvanizat peste care se așează stratul de vopsea. Variațiile de temperatură sau razele UV nu vor afecta suprafața ușii, în timp. Nici măcar incidente nedorite de tipul agresiuni exterioare nu vor clinti ușa din loc. Iar pentru cei care țin și la estetică, ușile se pot alege dintr-o gamă largă de culori și chiar personalizate la dorința viitorilor proprietari.

Mai multe avantaje? Da, există!

Dacă toate aceste proprietăți expuse mai sus nu au convins, iată că mai sunt câteva. Ușile de garaj de la Alexiana Group beneficiază de garanții extinse, de până la 11 ani. În plus, în primii doi ani service-ul și întreținerea lor sunt gratuite. Dacă, din motive oarecare, ușile nu corespund exigențelor, ele se pot returna în termen de 45 de zile, fără alte explicații.

Ușile de garaj izolează termic și fonic, contribuind la păstrarea unei temperaturi optime, indiferent de anotimp. Accesoriile și dotările sunt de asemenea calitative, contribuind la alegerea unui produs de marcă. Dacă te-au convins, cere o ofertă de preț!

Contact:

www.alexiana.ro

office@alexiana.ro

0230560560

0755111222

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *