Moto G Turbo vs Moto G 2015

Motrola a dezvaluit cea de-a treia generatie a Motorola Moto G in aceasta toamna, insa aparent, compania s-a gandit ca nu ar fi un lucru foarte inteligent sa lanseze mai multe variante ale telefonului. In prezent, compania a dezvaluit, oficial, Moto G Turbo in Mexic, ca fiind cel mai popular smartphone. Concentrandu-se asupra imbunatatirilor performantelor dispozitivului, mai mult decat fata de design, cei de la Motorola au lansat Moto G Turbo ca raspuns la cererea de smartphone-uri extrem de mare, insa la preturi destul de avantajoase.

Pe de alta parte, cele doua cele mai recente modele nu sunt chiar atat de diferite. Moto G Turbo are exact acelasi design, iar in ciuda aspectului identic, Moto G Turbo este foarte diferit de Moto G, din cauza ca are o serie de noi caracteristici care vor trezi interesul utilizatorilor. In acelasi timp, acest model de telefon are potentialul de a consolida experienta companiei si de a creste cifra de vanzari a acesteia, fiind si o experienta mai potrivita pentru clienti.

Caracteristici Moto G Turbo

Moto G Turbo inlocuieste certificatul de rezistenta la apa al Moto G, trecand de la IPX la IP67, ceea ce inseamna ca telefonul este rezistent la o adancime de pana la 1 metru in apa, timp de 30 de minute. Schimbarea este mica, insa semnificativa pentru cei care apreciaza durabilitatea unui telefon. De asemenea, display-ul Moto G Turbo ar putea arata la fel de la distanta, dar, de fapt, este mai mare cu aproape 5 inch, avand Gorilla Glass 3. Comparativ cu rezolutia de la Moto G, versiunea noua ofera o experienta de vizionare la un alt nivel. Slot-urile de dual microSIM au fost adaugate la acest telefon, iar capacitatea de suport a spatiului de stocare ajunge pana la 128 GB, mult mai mult fata de limita de 32 GB de la Moto G.

Cu toate ca zvonurile sustin ca Moto G Turbo ar putea fi lansat cu Android 6.0 Marshmallow, lansarea oficiala a acestui nou model Motorola a evidentiat ca va avea Android 5.1.1 Lollipop. Totusi, hardware-ul imbunatatit al Moto G Turbo ar trebui sa creasca si nivelul de experienta al consumatorului, comparativ cu modelul original.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *