Lucruri de evitat

A pretinde ca esti cineva care nu esti

Este usor sa lasi presiunea societatii sa iti dicteze ceea ce sa faci, insa trebuie sa-ti petreci viata in asa fel incat sa lupti impotriva curentului, importiva acestei presiuni.

Cand in cele din urma vei realiza ca opiniile altora sunt la fel de neimportante ca acele certuri din copilarie pe care le aveai cu prietenii de atunci, vei realiza ca vei fi lasat cu nimic altceva decat acea carapace superficiala in care te-au facut sa intri.

Cel mai de admirat lucru pe care oamenii il reprezinta sunt ei insisi; niciodata nu renunta la mandria ta doar pentru a face pe plac, pentru a primi acordul celor din jur.

A minti in legatura cu lucruri prostesti

A minti este cel mai usor lucru de facut, insa este si cel mai greu lucru de dat inapoi. Daca il lasi, iti poate deveni ca o a doua fire a ta, ceva atat de natural incat vei ajunge sa uiti ceea ce este real si ceea ce ai inventat pe parcurs.

Spune o minciuna si va deveni inevitabil faptul ca o vei regreta, pentru ca in acest univesr inexplicabil in care traim, tot timpul minciunile se intorc si ne bantuie. Spune adevarul si nu vei fi niciodata nevoit sa regreti o minciuna.

A da complet uitarii parti din trecutul tau

In timp ce este necesar sa dai complet uitarii unele parti din trecutul tau, ai grija totusi sa nu le arzi pe toate pentru ca exista niste parti din trecutul tau pe care vei vrea la un moment dat sa le retraiesti. Nu vom sti niciodata unde ne va duce viata si soarta cam are un ciudat simt al umorului, de multe ori trimitandu-ne inapoi in unele locuri in care nu vom merge altcumva decat cu coada intre picioare, rusinati. Intotdeauna pastreaza niste optiuni deschise. Daca vei da uitarii toate acele amintiri din trecut, vei ajunge intr-un final izolat pe o insula pustie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *