La a cata intalnire este recomandat sa faci sex?

Desi este tot mai la moda sexul la prima intalnire nu toate pesoanele sunt de acord cu acest lucru. Multi sustin ca sexul ar trebui sa fie cam dupa a treia intalnire.

Important este sa te simti tu pregatita sa faci acest pas. Multe persoane nu sunt de acord cu sexul la prima intalnire deoarece se gandesc ca in acest fel nu se poate ajunge la o relatie serioasa pe viitor. Total gresit, in ziua de azi nu mai este chiar asa. Exista relatii atat de frumoase si de durata care s-au consumat inca de la prima intalnire.

Un argument pentru care ar trebui sa faci sex la a doua sau a treia intalnire este acela ca intai incepi sa iti cunosti mai bine partenerul. Daca petreci mai mult timp cunoscandu-ti partenerul ai mai multe sanse sa fii mai deschisa in relatia.

In primul rand trebuie sa fii tu insuti sincera cu tine pentru a sti ce doresti de la relatie. Daca tu stii exact ce vrei va fi mai usor sa-i comunici si partenerului acest lucru.

Un studiu arata ca  persoanele care fac sex la începuturile relatiei pierd anumite capitole fata de cei care mai asteapta.

Daca intradevar partenerul este interesat de tine nu va trage de la prima intalnire sa faceti sex ci te va astepta pana cand vei fi tu pregatita.

Un studiu arata ca aproape 60% dintr oameni fac sex pana la a treia intalnire.

Totul depinde de tine si de partenerul cu care esti. Decat sa stai sa te gandesti cum ar fi fost daca.. ?! mai bine pui in practica . Nu este nimic gresit mai ales daca ai avut o noapte pasionala chiar nu ai ce regreta. Pentru unii din barbati sexul este ca un pas decisiv intr-o relatie asa ca gandeste-te inainte de a lua o decizie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *