Fii la moda cu mastile de protectie marca Ramona Badescu Exclusive!

In viata, orice am face, trebuie sa punem pret pe sanatate. Fie ca e vorba de sanatatea fizica, fie de cea mentala, intotdeauna trebuie sa gasim un echilibru intre cele doua.

Ne aflam in plina perioada de pandemie. Ne luptam cu un virus mortal care nu face diferente intre oameni, pentru care si bogatul si saracul sunt la fel. COVID-19 este practic o incercare pe care trebuie sa o depasim si de pe urma careia trebuie sa ramanem cu niste lectii de viata. Oricati bani am avea, fara sanatate nu facem nimic. Asadar, fa un tel din a te mentine sanatos!

In aceasta perioada incercam pe cat posibil sa ne auto-izolam, sa iesim din casa cat mai rar si astfel sa stopam raspandirea virusului COVID-19. Conform ultimelor prevederi ale autoritatilor, in multe orase, iesirea in spatiile publice se poate face numai purtand masca de protectie, fular sau esarfa.

Rapiditatea cu care se raspandeste acest virus a facut ca lumea sa fie foarte prudenta si sa isi ia toate masurile necesare, astfel incat expunerea sa fie minima. In acest sens, mastile medicale pe care le gaseam pana acum la orice farmacie sunt tot mai rar sau chiar imposibil de gasit.

In lispa unui echipament medical, tot mai multi producatori de textile au inceput sa vina in ajutorul populatiei, creand masti din bumbac. Acestea au menirea de a le suplini pe cele ce se gaseau pana acum in farmacii.

Masti de protectie de la Ramona Badescu Exclusive

Magazinul online Ramona Badescu Exclusive se ocupa de comercializarea de imbracaminte de dama. Acestea sunt confectionate exclusiv in fabricile proprii, folosind doar materiale de inalta calitate. Ramona Badescu Exclusive se aliniaza si se pliaza mereu pe nevoile clientilor, astfel incat, in aceasta perioada de criza generala, a lansat pe piata un set de 10 masti de protectie fashion.

Pentru a iesi putin din sfera mastilor obisnuite, Ramona Badescu Exclusive a ales ca si culoare, pentru cele disponibile in magazinul acestea, negrul. De ce negru? Pentru ca intotdeaua e bine sa iesi putin din tiparele tale, sa fii diferit este un lucru bun. Ne conformam destul reglementarilor autoritatilor, dar de ce sa nu o facem in stilul nostru? Nonconformismul este o calitate pe care nu multi o au, dar tocmai acesta ne face mai speciali.

Negrul este o culoare eleganta, se poate asorta cu usurinta la orice tinuta si este si usor de intretinut. O masca alba se poate pata foarte usor iar, in timp, se ingalbeneste.

Ca si material folosit la confectionarea mastii, Ramona Badescu Exclusive a optat pentru bumbac, fiind rezistent in timp, chiar si spalat des. Masca neagra poate fi considerata si un accesoriu fashion.

In plus, setul este format din 10 masti, asadar cu o singura achizitie, asiguram protectia intregii familii. Stocul magazinului se actualizeaza mereu, mastile fiind confectionate in fabricile proprii, asadar nu trebuie sa ne facem probleme ca se vor epuiza.

De la multe lucruri putem face rabat, dar hai sa nu facem rabat de la sanatate! Sa incercam sa ne protejam corespunzator si astfel si cei din jurul nostru vor fi protejati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *