Femeia ideala in viziunea barbatilor

Nu incearca sa te schimbe

Cunosti deja tipurile de fete care incearca mereu sa te schimbe in Mr. Perfect. Mai pot exista unele lucruri care merg schimbate, insa o iubita grozava se adecveaza imperfectiunilor tale si poate accepta faptul ca frizura ta este putin mai diferita decat a celor din jur sau ca greutatea ta este sub sau peste limita. De asemenea, o iubita ideala iti foloseste telefonul atunci cand tu nu esti in camera, nu pentru a-ti verifica apelurile si mesajele, ci pentru a-ti updata aplicatiile de pe acesta.

Nu are o problema cu infatisarea sa fizica

Nu incearca sa-si schimbe corpul mereu cum fac alte fete care nu sunt multumite de ele. Nu este obsedata de diete si de mersul zilnic la sala. Este perfect multumita de felul in care arata, chiar daca binenteles, nu este perfecta. Insa de asta o si iubesti!

Nu iti cere sa-ti petreci doar cu ea timpul liber

De fapt, ea nu se plange ca ai o gramada de lucruri de facut intr-o zi in care poate ca esti liber. Ea iti acorda timp pentru tine insuti fara a deveni suparacioasa sau sacaitoare. Stie ca o iubesti, chiar daca nu stai tot timpul doar langa ea. Intelege ca mai exista si alte lucruri importante in viata ta, pentru ca si ea are tabieturile ei.

Impartaseste acelasi sistem de valori ca si tine

Amandoi sunteti de acord in legatura cu felul in care oamenii ar trebui tratati. Aveti amandoi pareri despre ce este educatia, cat este de importanta si cat de necesara este sinceritatea si fidelitatea. Mai presus de toate, aveti idei clare despre bani si despre cum ar trebui acestia cheltuiti. Nu conteaza cat de econom sau cat de risipitor esti, daca ambii va gasiti in aceeasi categorie.

Este deschisa cu tine

Stii deja despre copilaria ei si despre problemele pe care le-a avut, pentru ca ea ti-a vorbit in mod deschis despre toate aceste lucruri. Stii totul despre grijile ei si despre micile obsesii. Cunosti toate astea pentru ca ea vrea laturi de ea nu numai un iubit, ci in primul rand un prieten care o iubeste nu numai pentru calitatile ei, ci si pentru defectele ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *