Femei care au ucis din placere

Exista numeroase cazuri de criminali in serie sau psihopati care ucid doar pentru a-si satisface placerile lor nebune, iar cei mai multi dintre acestia sunt descrisi de reprezentanti ai sexului masculin. Ei bine, cu toate ca barbatii sunt mai predispusi la astfel de gesturi uimitoare, exista si femei care pot face aceleasi acte psihopate, care au ramas in istorie. Motivele pentru care femeile ucid constau in dorinta nebuna de a arata ca detin putere si control asupra lucrurilor din jurul lor, din cauza geloziei, razbunare sau alte motive. Iata care sunt cele mai celebre femei din istorie care au omorat oameni fara sa se gandeasca de doua ori.

Femei ucigase

Aileen Wuornos- in copilarie o fetita abandonata de parinti si lasata in grija bunicilor, dupa care a fost abuzata sexual de catre propriul sau bunic. Evident, o trauma de acest fel traita in momentele copilariei nu se putea sa nu lase urme in mintea fetei. Astfel, ajunsa la o varsta matura, femeia a ucis sapte barbati, sustinand ca a fost legitima aparare, pe motiv ca acestia ar fi incercat sa o violeze. Dupa ce a fost inchisa, Aileen a fost diagnosticata de tulburare bipolara, dar cu toate acestea, femeia a sustinut ca este perfect sanatoasa si ca ar ucide din nou daca ar avea ocazia. Aileen Wuornos a fost condamnata la moarte, si a fost executata in anul 2002.

Katherine Knight- o femeie extrem de cunoscuta pentru reactiile violente de care a dat dovada, aceasta este prima femeie care a fost condamnata la moarte in Australia. Aceasta si-a ucis fostul iubit prin injunghiere, aplicand 37 de lovituri de cutit. Dupa ce l-a omorat, femeia l-a jupuit, i-a taiat capul si l-a gatit. „Masa” a luat-o exact ca la restaurant, avand langa mancarea gatita si o garnitura de legume. Un fel de Hannibal in varianta reala si feminina, Katherine Knight a pregatit masa pentru copiii sai, dar, din fericire, politia a descoperit isparava sa, inainte de a ajunge copiii acasa.

Myra Hindley sau „cea mai rea femeie din Marea Britanie” a realizat asa numitele „crime din mlastina”. Alaturi de prietenul sau, Ian Brady, aceasta a abuzat, a agresat sexual si a ucis cinci copii cu varste cuprinse intre 10 si 17 ani. Myra Hindley este prima femeie din istoria Angliei care a fost condamnata la inchisoare pe viata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *