Este mai bine fara cineva in viata noastra decat cineva care este pe jumatate implicat

De ce oamenii complica atat de mult relatiile? Ele nu ar trebui sa fie in acest fel, oamenii le complica singuri. Poate se intampla acest lucru in special pentru ca oamenilor le place putina drama in relatiile lor amoroase, facandu-i sa se simta ca si cum ar trai in propiul reality-show, ca cele de la televizor.

Aceasta situatie complicata se produce, in mare parte, si pentru ca o mare parte dintre oameni nu stiu exact ceea ce isi doresc de la o relatie. Si atunci cand realizeaza in cele din urma acest lucru, atunci stai si se gandesc daca ceea ce au in momentul de fata este exact ceea ce isi doresc de fapt sau daca este suficient de bun pentru ei.

Putini sunt aceia care iau o decizie si raman axati pe aceasta pana la sfarsit, oricare sfarsit ar fi acesta. Multi oameni insa ies in fata si isi incheie relatiile chiar inainte ca timpul acestora sa expire. Chiar si mai rau decat atat este faptul ca multi oameni inteleg deja ceea ce gandesc si decid sa isi ruineze relatiile prin simplu fapt ca nu se dedica suficient de mult acestora.

Aceasta este o mare paguba pentru acei oameni care nu se dedica in totalitate, acestia investesc o mica parte din tot ceea ce ar putea da intr-o relatie si astfel isi minimizeaza riscul de a putea fi raniti. Totusi, acestia nu le pot permite partenerilor lor sa afle cat de putin se dedica ei relatiei pentru ca astfel ar risca o despartire prematura.

In loc de a recunoaste aceste lucruri, acesti artisti desavarsiti, pentru ca asta sunt, isi pun o masca si le permit iubitilor lor sa creada ca i ei se dedica acestei relatii la fel de mult. Cred cu tarie ca asta este o mare inselaciune si nici nu se mai poate spune cat de cruda si gresita este aceasta fapta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *