Cum te ajuta gadgeturile sa slabesti

Stim cu totii cat de grea poate sa fie pornirea pe calea sportului, dar si cat de benefic poate fi acest lucru, daca ajungem sa ne tinem de el. Daca simti ca nu esti suficient de motivat si daca lipsa timpului sau oboseala sunt principalele tale motive  si scuze pentru care nu practici un sport, atunci in ajutorul tau ar putea veni o serie de obiecte care mai de care mai practice care sa te ajute in demersul tau.

Ceasul cu GPS

Un asemenea ceas mai special iti va sta mereu la indemana, chiar la mana(daca nu te-ai prins din prima) si iti va calcula exact timpul facut, iti va evalua si masura distanta parcursa, viteza pe care ai avut-o in cadrul unei alergari si ritmul cardiac cauzat de pe urma a tot acestui efort fizic.

De asemenea, si numarul de calorii arse iti va fi indicat cu exactitate atunci cand vei vrea sa vezi cam in ce stadiu ai ajuns. GPS-ul din acest ceas te va ajuta sa te orientezi si iti va oferi exact locati ain care te afli intr-un moment dat.

De asemenea, acest ceas gadget pastreaza in memoria sa istoricul evenimentelor si de asemenea te anunta atunci cand ti-ai batut recordul personal. Ce bine ar fi pentru noi sa avem cu totii un asemenea dispozitiv inteligent!

Castile Wireless

Aceste casti sunt dintre cele mai speciale dispozitive inteligente pentru ascultat muzica pentru ca prezinta o serie de avantaje, avantaje pe care alte casti normale de ascultat muzica nu ti le-ar oferi. Aceste casti speciale cu Wireless se conecteaza automat la telefonul sau la MP3-ul tau si nu au fire care sa te enerveze si sa te incurce in cadrul antrenamentelor fizice pe care le faci sau atunci cand alergi.

Daca transpiri atunci cand alergi sau sustii orice alt tip de miscare fizica nu trebuie sa-ti faci griji, pentru ca aceste casti speciale sunt rezistente la apa, asadar nu le vei deteriora in vreun fel. De asemenea butoanele cu care le controlezi sunt amplasate pe casti, deci nu vei fi nevoit sa iti scoti mereu telefonul din buzunar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *