Consumul de apa esential inainte de micul dejun

Pentru ca tinem la sanatatea noastra este esential si sa tinem la ceea ce mancam si la ceea ce consumam, incat trebuie sa fim mai precauti atunci cand vine vorba de consumul bauturilor racoritoare carbogazoase sau de bauturile alcoolice.

Si pentru ca medicii recomanda consumul a cel putin 2 litri de lichide pe zi, este esential sa stim ca acestia nu se refera la consumul de vin, suc sau de bere, ci la consumul de apa. Din acest motiv este esential sa consumam apa in cantitati cat mai mari, pentru a reda o buna functionare a organismului.

Apa calda cu lamaie este esentiala

Pentru ca vorbim despre apa si despre efectele sale asupra organismului, este bine sa stim ca apa si lamaia creeaza cele mai bune beneficii pentru organismul nostru, astfel incat un pahar de apa cu lamaie dimineata inainte de micul dejun este indicat. De ce? Pentru ca apa cu lamaie ajuta la o digestie mai buna prin stimularea arderii grasimilor, incat sa nu ne simtim constipati sau balonati.

Pentru ca este esential sa ai grija de stomacul tau, atunci este esential sa stii ca apa cu lamaie curata peretii intestinelor, imbunatatind functionarea colonului, modalitate prin care scapi de toxine si ramai hidratata mai mult timp.

Mai mult de atat, daca sistemul limfatic al corpului tau este lipsit de apa, atunci acesta este deshidratat, iar tu esti in mare pericol de a te imbolnavi, pentru ca daca apa iti lipseste din organism, esti mai expus tulburarilor de somn, tensiunii arteriale ridicate si stresului. Incearca sa te obisnuiesti sa bei un pahar cu apa cu lamaie dupa ce te-ai trezit, pentru ca iti poti imbunatati imunitatea propriului organism.

Consumul de apa cu lamaine dimineata te binedispune si iti ofera o stare pozitiva pentur intreaga zi, incat nu este nevoie sa te confruncti cu stresul cotidian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *