Cele mai proaste interventii chirurgicale

Oglinda oglinjoara, cine-i cea mai frumoasa din tara? Cine nu isi doreste sa aiba o imagine perfecta? Adica, la un moment dat in viata, cu totii am stat in fata oglinzii si ne-am intrebat daca am schimba ceva la fata noastra ca sa aratam perfect. Ei bine, nici celebritatile nu sunt perfecte, insa ele nu se opresc numai la ganduri si intrebari; ele chiar actioneaza. La urma urmei, isi permit sa isi faca cate operatii estetice isi doresc. Cu toate ca nu le pasa ca se supun iarasi unei interventii chirugicale, unele proceduri estetice au ajuns sa fie de tot rasul, determinand ca aceste vedete sa regrete din tot sufletul ca au ales sa isi modifice aspectul.

Vedete care regreta operatia estetica

Evident, nimeni nu se compara cu Kim Kardashian- nu avem un show TV si nici nu am jucat intr-un film care graviteaza in jurul vietii noastre. Aceasta femeie este urata de o multime de oameni din intreaga lume, si nu se stie daca ura este alimentata pur si simplu din gelozie pentru fata sa. Pe de alta parte, Kardashian are o multime de admiratori care o vad ca o papusa Barbie. Ei bine, fata este intr-adevar a sa, insa Kardashian a ales sa isi „dea fata peste cap” cu implanturile excesive de Botox. Cand vor invata oamenii ca prea mult e penibil? Iar in acest caz, rezultatul e chiar urat. Sunt oameni care isi doresc sa o revada pe originala Kim Kardashian.

Courteney Cox, cunoscuta si ca iubita Monica din celebrul serial de televiziune „Friends”, este o alta celebritate care a ales sa cada prada unei operatii estetice. In cele din urma, dupa o lunga perioada de negare, Cox a recunoscut ca si-a facut implant cu Botox cu scopul de a-si mentine un look tineresc cat mai mult posibil. De ce ai facut asta, Cox? Ei bine, si celebritatile sunt oameni muritori, asa ca trebuie sa se confrunte cu deciziile pe care le iau in viata. In acest caz, decizia luata a fost o greseala extrem de grava! Si exista atat de multi oameni care pur si simplu au adorat-o pe Monica…

Donatella Versace a fost un model extrem de cunoscut in lumea modei, dar care a preferat sa se supuna unor interventii chirurgicale pentru a deveni „mai frumoasa”. Insa, totul a fost in zadar, astfel ca, in prezent, se afla destul de departe de frumusete. Pacat, era o femeie cu adevarat frumoasa. In prezent, Donatella Versace este vice-presedinte al grupului Versace, iar cele mai multe interventii au fost la nas si la buze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *