Cele 5 motive pentru care sa alegi inchirierea in locul masinii proprii

In zilele noastre este destul de dificil sa ne imaginam viata fara autoturisme. Reprezinta modalitatea cea mai comoda si mai confortabila de a calatori, iti asigura mobilitate oricand si la orice ora, insa acestea nu sunt singurele avantaje de care beneficiezi.

Daca nu detii un autoturism, sau pentru o anumita calatorie nu vrei sa il uzezi pe cel personal, ai tot timpul varianta firmelor de inchirieri auto. De ce ai opta insa pentru o astfel de solutie? Avantajele ti le enumar in continuare, cel putin cele pe care le-am identificat eu.

1. Cheltuieli mai mici

Chiar daca suna ciudat, inchirierea unei masini are costuri mai reduse decat utilizarea autoturismului propriu. Gandeste-te ca pentru masina personala nu ai doar cheltuieli cu carburantul, ci si cu asigurarea, taxele si impozitele, intretinere si reparatii, inlocuiri de piese, schimburi de ulei si alte consumabile.

Insumand toate aceste costuri, varianta inchirierilor auto este mult mai avantajoasa: achiti doar serviciul de inchiriere si alimentezi, toate celelalte cheltuieli fiind suportate de firma de inchirieri auto.

2. Un plus de mobilitate

Atunci cand te deplasezi in interes de serviciu sau impreuna cu familia, in concediu, te poti baza pe multiple variante de transport: tren, autocar, mijloace de transport in comun etc.. Toate acestea au insa un dezavantaj: merg dupa un program prestabilit, au opriri doar la anumite intervale si drumul poate fi destul de obositor, mai ales cand ai de parcurs distante mari.

Alegand varianta inchirierilor auto, nu mai esti conditionat de opriri la anumite intervale, iar calatoria – de oricare tip ar fi – devine mult mai placuta si mai putin obositoare.

3. Confort

Trenul, autocarul sau posibilitatile tale fizice de a cara te limiteaza atunci cand trebuie sa transporti bagaje multe. Aici ai parte de un alt avantaj oferit de masinile inchiriate: poti lua cate bagaje doresti, nefiind conditionat de un program prestabilit al opririlor, dupa cum spuneam si anterior.

La partea de confort as mai include un lucru: posibilitatea de a inchiria o masina chiar din aeroport. Cei care lucreaza in strainatate si se intorc in concedii in tara au nevoie la randul lor de mobilitate. O masina inchiriata este astfel solutia ideala. In cazul in care sosirea este pe aeroportul din Bacau, ofer si o recomandare: alege inchirieri in Bacau http://car-rental-ro.com – e o firma serioasa, cu un parc auto diversificat pentru ca tu sa poti gasi exact masina pe care o cauti.

4. Diversitate in optiuni

Poate ca ai nevoie de o masina mica, cu un consum redus, ideala pentru oras; in alte cazuri poate ca ai nevoie de un SUV sau de un jeep, pentru drumuri mai accidentate; o a treia situatie ar putea fi o excursie cu familia, pentru care ai nevoie de locuri suficiente si de spatiu incapator pentru toate bagajele.

Alegand o masina inchiriata, ai la dispozitie toate aceste optiuni, in asa fel incat calatoria ta sa se desfasoare in cel mai placut mod posibil.

5. Poti testa masina inainte de a o inchiria

Poate ca ai auzit ca pentru scopul calatoriei tale ar fi potrivita o masina de o anume clasa. A o putea testa inainte de a o alege poate fi un real avantaj, in cazul in care vrei sa afli ce experienta de condus ofera respectivul autoturism.

Daca nu este pe placul tau, alegi altceva care consideri ca ti se potriveste. Lista de beneficii ale masinilor inchiriate ar putea continua, insa ma opresc aici. Continuati voi la sectiunea de comentarii, daca va mai vin in minte si alte avantaje.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *