Ce vad femeile la nuditatea unui barbat

Ea va da atentie la detalii

Femeile intra in detalii mai degraba decat barbatii. Este mai probabil ca ea sa-ti  observe acea alunita de pe spate, liniile de bronz, genunchii. Insa totusi, este mult mai ingaduitoare decat ai crede. Femeile sunt mai atrase de fete decat de corpuri si tind sa se indragosteasca de barbatul din spatele corpului, mai degraba decat de corpul in sine.

Ea se va gandi daca esti suficient de barbat incat sa o iei cum trebuie

Femeile iubesc un barbat grijuliu si bland in viata de zi cu zi, insa adeseori isi doresc un barbat puternic, dominant, in dormitor. In momentul in care apari gol in fata ei se va gandi daca esti suficient de masculin si de barbat incat sa ii dai exact ceea ce vrea. Sexul in forta, dur, este fantezia numarul unu de-a lungul tuturor culturilor lumii. Mai tarziu, cand o vei satisface oral, tine-i soldurile strans, cu fermitate, astfel incat sa nu se poata misca. Asta o va excita si mai tare si va simti ca este dominata.

Ea se intreaba daca veti vorbi despre sex

Cea mai importanta parte a corpului ei de folosit in pat este gura. Ea se va intreba daca vei vrea sa o intrebi si sa vorbesti cu ea despre fanteziile voastre, sau despre cum va simtiti si ceea ce va place. Cu cat mai multe femei se simt angajate in discutii despre sex si se simt dorite, cu atat mai mult se vor excita.

Ea se intreaba daca vii la pachet cu o boala

Scuze baieti, intotdeauna exista un mic semn de intrebare referitor la aspectul asta. Este ceva cunoscut printre femei ca unu din patru barbati este purtator de bacteria chlamydia, care poate duce la cancer cervical la femei. Ea va vrea sa stie daca vei fi dispus la o conversatie despre a folosi metode de protejare sau daca presupui ca ea nu se asteapta sa folosesti un prezervativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *