Ce nu stiai despre cocos si uleiul de cocos

Nuca de cocos este fara doar si poate un nou elixir al frumusetii si foarte multa lume il foloseste. Pe langa faptul ca este folosita pentru consum, nuca de cocos poate fi extrem de benefica pentru sanatate dar poate fi folosita si pentru multe trucuri legate de infrumusetare si de relaxare.

Exista anumite beneficii ale frumusetii pe care trebuie sa le cunoasteti daca va doriti sa fiti frumoase cu ajutorul acestor fructe. Iata care sunt cele mai importante beneficii ale nucii de cocos pe care este neaparat sa le cunoasteti:

Intinereste pielea

Exista acea apa de cocos care se gaseste in interiorul fructului si care face pielea sa arate mult mai tanara si plina de luminozitate. Im plus, pielea va expira tinerete si va arata extrem de proaspata si fresh iar fiecare por va straluci. Mai mult, apa de cocos elimina toxinele si contribuie la o foarte buna functionare a organismului.

Hidrateaza pielea

Atunci cand ne aflam in acele perioade toride ale anului, perioadele caniculare, avem o nevoie sporita de hidratare. Nu va fi suficient sa bem apa pentru ca va trebuie sa adaugam cativa nutrienti care sa contribuie la o hodratare mai complexa. Asadar, in loc sa consumam doar apa, putem s ao mai inlocuim din cand in cand cu apa de cocos deoarece aceasta este foarte hranitoare si contine foarte multi nutrienti folositori organismului.

Efect antibacterian

Uleiul din acest fruct are acid lauric si ucide bacteriile baunatoare, ciupercile si virusii. In  cazul in care cosnumati in mod moderat ulei de cocs puteti sa tratati afectiunile de genul candidozei.

Purifica organismul

Din cauza faptului ca are un continut destul de ridicat de compusi activi, acest ulei poate detoxifia si elimina toxinele din organism, hranindu-l si oferindu-i o mai buna functionare a corpului. Asadar, in cazul in care veti consuma apa de cocos veti observa o multime de beneficii asupra organismului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *