Ce nu fac prietenii adevarati

Sistemul de credinte al unei persoane este de obicei reflectia directa a persoanelor cu care aceasta isi petrece aceasta timpul. Pentru a-ti asigura un mediu social pozitiv construit pentru succesul tau, asigura-te ca oamenii in care ai incredere cel mai mult nu sunt vinovati de urmatoarele lucruri pe care prietenii adevarati nu le fac.

Nu te barfesc pe la spate

Prietenii adevarati se indeparteaza singuri de situatiile dramatice inutile. Daca unul dintre prietenii tai apropiati imparte zvonuri in stanga si-n dreapta sau daca iti impartaseste secretele si cu altii, secrete ce l-ai rugat sa ramana doar intre voi, atunci acesta nu iti este cu adevarat un prieten bun si in care poti avea incredere.

Acestia nu recurg la atacuri personale la adresa ta

Prietenii adevarati nu te pun niciodata in situatia in care ai putea sa te simti rau in legatura cu persoana ta. Acestia iti vorbesc plin de bunatate, sinceritate si nu cu cruzime. Acestia se axeaza pe asemanarile tale cu ei, si nu pe diferentele dintre tine si ei. Acestia vorbesc despre calitatile tale si nu despre neajunsurile tale. Nu te vor face niciodata sa te simti ciudat sau inconfortabil in legatura cu persoana ta sau cu o situatie.

Acestia nu pornesc certuri fara sens

Prietenii adevarati stiu ca nicmi nu este mai putin productiv decat a porni o cearta pe care nu o poti castiga. Un adevarat prieten ar trebui sa fie dispus sa accepte o persoana pentru ceea ce este si pentru cine este, cu bine si cu rele, fie ca este de acord tot timpul sau nu cu acea persoana. Aici nu este vorba ca nu poti avea prieteni care sa nu fie de acord cu tine, insa daca vei merge totusi pe cearta. macar fa-o intr-un mod respectuos.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *