Ce ne motiveaza in viata

Libertate

A avea simtul controlului sau o autonomie asupra propriului timp si asupra actiunilor tale este un motivator puternic. Libertatea te lasa sa vizezi, sa iti imaginezi lucruri si sa creezi. Eliberarea de stres este unul dintre cele mai cautate lucruri in ceea ce priveste starile psihologice.

Tenacitate

Tenacitatea este un cuvant originar din intelesul cuvantului adeziune. Exista o gramada de momente cand vei avea nevoie sa fii stapan pe tine. Tenacitatea nu renunta niciodata. Nu te lasa niciodata la greu.

Vointa proprie traieste in interiorul fiintei tale. Vointa proprie te indeamna sa actionezi, te motiveaza si te face sa treci la fapte fie ca bune sau mai rele. Acest conducator interior este centrul de control pentru multe decizii pe care le ai de luat in viata.

Credinta

Credinta este o calitate rara in ziua de azi. Aceasta alege sa ramana de incredere, te sprijina si este constanta. Poarta oamenilor care o sustin un simt de atasament  si de devotament. Credinta este un motivant fundamental.

Rezistenta

Acest cuvant inseamna la propriu sa ai abilitatea de a rezista dupa suferinte pe care le-ai indurat pentru o perioada lunga de timp. Pietrisul este de fapt stanca sfaramata, insa este in continuare stanca.

Vorbeste despre tenacitatea indaratnica care te ajuta sa treci prin cele mai dificile etape ale vietii. Rezistenta odata acceptata poate construi caracterul, rabdarea, intelepciunea, empatia si compasiunea.

Noutate

Noutatea este de asemenea unul dintre cei mai neasteptati factori motivanti. Atunci cand experimentezi ceva pentru prima data in viata ta sau atunci cand vezi ceva ce nu ai mai vazut pana atunci, te poti regasi in situatia de a fi emotionat si surprins.

Tragedie

Viata este plina de dureri de inima si de dureri nedescrise. Razboi, boala, moarte, divort, probleme financiare, si nedreptate. Tragedia aparte de durere este plina de oportunitati de a invata, de a te dezvolta, de a gasi speranta si de a te renaste. Tragediile iti arata ca niciodata nu poti fi singur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *