Ce iti ruineaza zambetul

Zambetul unei persoane este foarte important deoarece prin el se transmit emotiile, sentimentele, tradeaza starile de dispozitie. Chiar daca o persoana nu se simte foarte bine si incearca sa ascunda acest lucru este tradata de zambetul care poate fi fortat sau natural. Este foarte importantzambetul unei persoane.Studiile demonstreaza faptul ca in momentul in care va intalniti cu o femeie care este bine dispusa si zambeste, ci siguranta va va crea a senzatie de bine si va binedispune. Iata cateva lucruri care va pot ruina de-a dreptul zambetul:

Cariile dentare apar in momentul in care se afla bacterii in cavitatea bucala si ataca dintele. In cazul in care nu sunt tratate, cariile conduc spre aparitia infectiilor si mai apoi pierdere dintelui. Insa, cariile dentare pot fi prevenite daca igiena orala este executata corespunzator. De asemenea, ata dentara trebuie sa existe in geanta dvs. tot timpul.

Bauturile carbogazoase  si energizante afecteaza de asemenea calitatea dintilor provocand erodarea smaltului dentar. In plus, aceste bauturi contin o cantitate foarte mare de zahar care afecteaza sanatatii dentitiei si a sanatatii generale. Apa imbuteliata este si ea un factor care poate contribui la distrugerea dintilor. Foarte multi oameni nu consuma apa de la robinet deoarece consuma ca nu este sanatoasa. Ei bine, trebuie sa stiti ca apa de la robinet contine a cantitate ridicata de fluor necesar populatiei. In schimb, apa imbuteliata nu are aceasi cantitate de fluor. Fluorul are rolul de a fortifia structura dintelui facandu-l mai rezistent la degradare.Cercetatotii spun ca cea mai importanta cantitate de fluor se ia din apa de la robinet.

Diabetul zaharat este de asemenea, responsabil deoarece el creste predispunerea la infectii, asadar apare riscul infectiei gingivale. Pediajul dentar si monitorizarea nivelului de glicemie di norganism sunt foarte importante deoarece previn aparitilia bolilor gingivale. Mai mult, un onsult medical de 2 ori pe ani care sa monitorizeze nivelul de trigliceride si de colesterol previn aparitia bolilor parodentale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *