Caută un stilist pe placul tău, cu platforma Stailer

O schimbare de look este binevenită în viața fiecăruia dintre noi, atunci când dorim cu adevărat ceva nou sau când trecem la o nouă etapă a vieții noastre. Un job nou, încheierea unei relații sentimentale sau, pur și simplu, nevoia de evadare din cotidian, te pot face uneori să îți dorești cu adevărat o schimbare adevărată, nu neapărat de decor. Și ce început mai frumos poate fi decât schimbarea modului în care arăți?

Stailer vine astăzi în sprijinul tău, punându-ți în evidență calitățile într-un mod la care nu te-ai gândit încă. Un stilist pe placul tău? Un coafat sau o vopsire a părului? O rejuvenare facială sau un tratament la păr? Toate acestea îți pot reda nu doar un aspect proaspăt și diferit, ci și un plus de încredere în propriile forțe.

Motivele pentru a apela la un stilist sunt însă multe. Înainte de toate, mulți nu fac diferența între un stilist și un simplu frizer, spre exemplu. Din acest punct de vedere, trebuie să știi că un stilist are o privire de ansamblu asupra modului în care arăți, putându-ți da indicații asupra modului în care arăți, din toate punctele de vedere. Astfel, acesta îți va „croi” un nou look, în funcție de fizionomia feței, de proporțiile corpului tău, dar și de stilul în care te îmbraci ori te comporți. Practic, este o adaptare a serviciilor de înfrumusețare la stilul tău de viață.

Din acest punct de vedere, eșecurile pe care le poți întâmpina atunci când apelezi la un salon de coafura, spre exemplu, sunt minime, spre deosebire de intrarea în primul salon de frizerie de la colțul blocului.

Cum îmi aleg stilistul?

Din acest punct de vedere, alegerea unui stilist nu este o misiune tocmai ușoară. Precum am mentionat in acest articol, poți foarte bine să mergi pe recomandarea unui prieten sau să te bazezi pe propria inspirație, atunci când dorești să apelezi la un profesionist în materie. Cu Stiler însă, acest lucru este mult mai simplu.

Poți începe prin identificarea unui salon de cosmetică sau de coafură din apropierea ta. Indiferent că locuiești în Iași, Timișoara, Oradea, București sau Cluj -Napoca, ai posibilitatea de a selecta orașul și serviciile pe care le dorești, în funcție de gen – pentru femei sau pentru bărbați. De asemenea, poți selecta inclusiv ora la care dorești să aibă loc programarea. Din acest moment, poți spune că ești doar la un pas de a obține programarea mult-dorită la salonul tău de coafură sau de cosmetică.

Abia după acest pas, vei introduce datele tale de contact în rubrica special creată, iar pe numărul de telefon pe care tocmai l-ai notat îți va apărea un mesaj cu confirmarea programării. Iar dacă dorești să apelezi chiar la un stilist anume, atunci ai o rubrică specială în care acesta poate fi căutat după nume. În caz contrar, te poți orienta la stiliștii disponibili în zona ta, ce pot fi ușor localizați după adresele și locația pe hartă afișate de platforma Stailer.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *