Care sunt cauzele impotentei

Probabil ca v-ati intalnit vreodata in viata cu acei oameni care admit faptul ca nu doresc sa aiba niciodata familii. Ei bine, fara nicio indoiala, nu cred ca exista oameni care sa nu isi doreasca sa aiba o familie mai devreme sau mai tarziu. Din cauz aca suntem oamenii, aceasta este menirea noastra: sa perpetuam specia si sa avem o familie frumoasa.

Sigur ca atunci cand ne imaginam o viata fericita, cei mai multi ne imaginam  o familie extrem de fericita, si sa avem copii. Exista si oameni care nu pot avea copii desi isi doresc acest lucru din tot sufletul. Ma refer la barbatii care sufera de impotenta sau de femeile care au probleme cu infertilitatea.

In urmatorul articol, as vrea sa va explic care sunt principalele lucruri care anunta impotenta:

In primul rand, lipsa dorintei sexuale este un factor care anunta aceasta problema.  O lipsa privind interesul sexual poate fi, de fapt, din cauza rationamentul moral, dorinta de a ramane abstinent pana la casatorie, frica de intimitate sau teama de jena. Cauza poate fi, de asemenea, din motive medicale.

De asemenea, exista oameni care nu au capacitatea de a obtine o erectie sau de a o mentine. In mod cert, acestea sunt cateva probleme care pot preconiza impotenta.

Medicii explica faptul ca incapacitatea de a mentine o erectie, care sa fie suficient de ferma pentru un act sexual, este un alt semn de impotenta. In acest caz, barbatul atinge initial o erectie, fie prin stimulare mentala, fiind atins de catre partener sau prin propria atingere.

Cu toate acestea, erectia se pierde inainte de actul sexual sau la un timp foarte scurt dupa inceperea actului sexual. Acest simptom, de obicei, indica faptul ca disfunctie erectila se datoreaza unei cauze psihologice, inclusiv stresul, vina, teama, jena sau alte emotii.

Asadar, de fiecare data cand simtiti unul dintre simptome sau aveti anumite probleme, trebuie sa faceti astfel incat sa mergeti repede la medic pentru o consultatie. Asadar, veti afla care sunt problemele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *