Beneficii aduse de dansul la bara

Dansul la bara este o forma foarte buna de miscare intensa fizica, si nu doar o forma de exprimare a senzualitatii si a atragerii de masculi in cadrul unui bar de noapte sexy. Dansul la bara a inceput sa fie practicat si in cadrul concusrurilor de talente de peste to din lume, si nu este practicat doar de femei, ci si de catre barbati, tineri si copii. Chiar nu mai trebuie privit doar ca pe o modalitate prin care femeile pot atrage barbatii si ii pot cuceri, si poate fi considerata o forma de sport si de arta.

Atunci cand incepi sa practici un asemenea tip de miscare, corpul tau se obisnuieste, prinde forma si flexibilitate, si poate chiar si transpune ceea ce inveti acolo in viata reala. Iti poate forma o postura corecta si o flexibilitate nemaivazuta, care te poate ajuta in cele mai imprevizibile situatii.

Odata ce ai inceput sa practici dansul la bara, asta te poate ajuta sa constientizezi mai bine unde te afli tu in comparatie cu restul oamenilor si obiectelor din jurul tau, si te poate ajuta sa eviti mai cu usurinta loviturile sau accidentele ca alunecatul, cazutul, impiedicatul si ciocnirea de anumite lucruri etc.

Aceasta forma de dans la bara te poate ajuta sa ai parte de o trecere mult mai usoara de la perioada sarcinii la nasterea in sine, dar mai ales pe toata durata celor 9 luni de sarcina. Una dintre cele mai putin cunoscute beneficii ale dansului la bara este ca acesta poate fi o forma de antrenament care iti va putea fi benefica mai tarziu in viata, atunci cand te vei decide sa dai nastere unui copil.

Dansul la bara iti poate devolta un spate foarte puternic si niste muschi abdominali la fel de bine definiti, ceea ce te poate ajuta la minimizarea durerilor de spate care pot fi cauzate pe tot parcursul sarcinii si te poate ajuta sa ai parte de o experienta de nastere mult mai usoara si mai putin dureroasa.

Un comentariu la “Beneficii aduse de dansul la bara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *