Aspecte comune ale femeilor

Este si normal ca fiecare om sa fie diferit in felul sau, dar mai ales fiecare femeie si fiecare barbat are aspectele sale mai bune sau mai rele care ii sunt specifice si care il diferentiaza de restul lumii.

Asadar, fiecare femeie din lumea asta va avea obisnuinte, ritualuri, trasaturi sau aspecte ce o vor deosebi de celelalte semene ale sale, insa ca si femeie va avea si niste trasaturi si dorinte comune cu ale celorlalte femei de langa ea.

Optiuni organice, bio

Mai sanatos este mereu mai bun, si daca avem posibilitatea de a cumpara alimente fara conservanti, pesticide si injectii cu hormoni, le vom cumpara pe loc, fara a ne mai gandi la altceva. Pana la urma, suntem ceea ce mancam , nu?

Amintiri

Britney Spears, Backstreet boys,  Destiny’s Child? Da, da, da. Nostalgia este un lucru greu de trecut cu vederea intr-o lume in care ne-am dori ca anii ’90 sa revina pentru a mai putea purta colanti si a  urmari filme cu Julia Roberts si Richard Gere pentru tot restul zilelor noastre.

Vizionarea de filme cu femei casnice

Fie ca ne decidem sa urmarim serialul „Neveste disperate”, serialul „Real Housewives” sau alte asemenea teribile reality-show-uri cu femei care isi smulg extensiile unele altora, sau isi injecteza prea mult botox, este foarte greu sa refuzi vizionarea acestor tipuri de programe tv.  Este ceva legat de urmarirea dramelor altor femei, incat ne face sa uitam de propriile noastre vieti.

Prieteni buni

Netinand cont de ceea ce ii ceri, o prietena buna va spune mereu „da” pretenei ei cele mai bune. Este ceva ce sta in genele noastre, de a ne ajuta intre noi, de a ne ajuta mai ales prietenii adevarati, care tin la noi.

Deoarece prietenele noastre cele mai bune ne sunt mame, surori, tati, frati si orice altceva de care avem nevoie in vietile noastre, nu putem sa le refuzam tocmai pentru ca sunt o parte dintre familia noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *