Ai auzit de Stailer, aplicația pentru programări la salon?

stailer

Știți acel sentiment atunci când aveți un eveniment și aveți nevoie de o programare urgentă la salon? Sau când aveți o ocazie specială, dar nu știți când veți avea timp să vă faceți părul? Cu toții am trecut prin asta, dar, din fericire, acum există soluția perfectă – aplicația pentru programări la salon. Aceasta vă va ajuta să aveți un look de invidiat, dar și o manichiură impecabilă.

O aplicație utilă pentru programări la salon este aceea care oferă mai multe servicii ale salonului, la care ai acces pentru programare. Dacă anumite aplicații oferă doar programare la coafat, exista una în care puteți avea și manichiură, frizerie.

Ce este o aplicație de salon?

Când vorbim de aplicatie pentru programari la salon, discutăm despre un instrument software utilizat pentru a rezerva programări și servicii la coaforul sau tehnicianul de unghii preferat. Aplicațiile sunt utile în special pentru saloanele care nu oferă propriul software computerizat de programare. 

Înainte de a exista aplicațiile pentru saloane, era dificil și necesita mult timp pentru a rezerva programări la saloanele care nu aveau un sistem digital de programare. Deoarece majoritatea saloanelor nu au un sistem digital de programare, este greu să vă urmăriți programul și să vă planificați zilele. Aplicațiile pentru saloane au ajutat la rezolvarea acestei probleme, simplificând întregul proces al programărilor și permițându-vă să vă gestionați programul mai eficient. Un beneficiu major al acestora îl reprezintă faptul că sunt gratis și se pot descărca cu ușurință pe orice device.

De ce să folosiți o aplicație de salon?

Cu aplicațiile pentru saloane, este ușor să vă vedeți programul, să vă personalizați setările de programare, să setați memento-uri pentru clienții și să vă gestionați programările de oriunde. Puteți vizualiza și urmări programul, pe măsură ce trece prin diferitele etape de programare și vă puteți asigura că nu ratați nicio programare.

Cu aplicațiile pentru saloane de înfrumusețare, puteți, de asemenea, să vă configurați programul, astfel încât să fie ușor accesibil clienților. Clienții își fac singuri programarea, în data și ora dorite, iar acest lucru îi ajută pe cei care lucreaza într-un salon, să își gestioneze propriile programări și să vă ofere mai mult timp pentru a se concentra pe fiecare client în parte.

Stailer – platformă pentru programări la salon

Stailer – platforma programari salon – permite utilizatorilor să creeze și să gestioneze programări online în timp real. Sistemul de programări de la Stailer permite saloanelor să creeze formulare de programare online, să seteze memento-uri de programare, să aloce și să programeze programări. Clienții pot vedea și locația exactă a salonului, în platformă regăsindu-se saloane de înfrumusețare din întreaga țară. Este mult mai ușor să vă programați chiar din confortul casei, la orice oră, indiferent că este vorba de ore târzii, platforma o poți accesa oricând.

Sentimentul de a fi copleșit de opțiuni atunci când vine vorba de programarea unei întâlniri de păr poate fi un adevărat impediment. Însă, cu Stailer aveți acces oriunde și oricând la saloanele de coafură, frizerie și manichiură, chiar din orașul tău. Programați-vă știind exact locația salonului, data și ora programării se vor respecta de fiecare dată.

Contact: support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *