Afla ce trebuie sa faci pentru a-ti redefini personalitatea

Important este sa iesi din zona de confort si sa gasesti o modalitate rapida de a schimba lumea si de a schimba unele obiceiuri care nu te fac sa te simti confortabil.  Pas cu pas trebuie sa va mutati de la un ideal la altul si sa nu mergeti mai departe decat ce v-ati stabilit. Desi este un oarecare stres, e bine sa fiti mai sociabil cu cei din jur, in considerentul de a constitui un grup de prieteni sau de a adera la un grup social.

Momentele de aventura sunt intotdeauna o alegere buna cand vine vorba de increderea in sine. Unele parcuri de aventuri, excursii cu skydiving,  inot sau climbing pot creste increderea in sine si pot modifica personalitatea cuiva prin cele mai mici impulsuri.

Urmarea unei pasiuni mai vechi.

Este adevarat ca fiecare avem un vis mai vechi sau o pasiune mai veche care n-a facut sa ne modificam traiectoria si sa ne concentram pe altceva. Daca o pasiune exista si nu este inca activata, acum e momentul sa o fructificam si sa descoperim o alta latura a personalitatii noastre, precum si valoarea ca aceasta merita pastrata si exploatata.

Timp pentru ceea ce iubesti in prezent.

Este probabil sa aveti un interes comun, un hobby sau o alta activitate care merita mai mult interes, in situatia in care trebuie alimentata si hranita. A ne opri din timp si a ne face planuri pentru a urmari acest interes poate fi o buna strategie pentru a creste increderea in propria personalitate.

Intalneste noi oameni si fa-ti noi prieteni.

Oamenii din viata ta prezenta sunt familiarizati cu tine si cu personalitatea ta si nu te pot ajuta sa te redefinesti, asa ca este bine sa te orientezi in noi prietenii, pentru a le vorbi despre persoana ta, despre vise si teluri pe care ti le propui, in maniera in care sa ramai responsabil pentru propriul ideal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *