Afla care sunt cele mai bune Smartphone-uri

Daca esti cautarea unui nou smartphone, vei avea o adevarata bataie de cap tocmai din cauza numeroaselor optiuni pe care le ai. Totusi daca stai atent si observi piata vei observa ca doar cateva telefoane vor merita atentia si banii tai.

LG G2

LG G2 este in continuare topul de gama pentru cei de la LG. LG G3 a fost anuntat dar acesta va fi disponibil din luna august a acestui an. Telefonul are un display generos de 5 inch si este unul din cele mai bune display-uri la ora actuala. Singurul lucru care pare a fi putin detasat este acela ca butoanele de volum si power sunt plasate pa partea din spate. Un lucru cu care te vei obisnui destul de rapid.

HTC One Max

HTC One Max este primul Phablet al companiei. Telefonul companiei este unul ce are un ecran gigant de 5.9 inchi si un senzor pentru amprente care fi poate folosit pentru deblocarea telefonului sau pentru lansarea aplicatiilor. Este un telefon foarte atractiv si e refacut din metal dar este destul de grosut si greu in comparatie cu majoritatea telefoanelor din ziua de astazi.

HTC One

Telefonul de referinta al celor de la HTC de anul trecut, este unul care rezista destul de bine si in ziua de astazi. Este unul din cele mai estetice telefoane mobile create pana in prezent. Acesta are un ecran de 4.7 inch si il poti gasi la un pret redus avand in vedere ca nu mai este topul de gama al celor de la HTC.

Acestea sunt doar cateva sugestii in materie de telefoane mobile pe care le poti achizitiona. Totul insa depinde foarte mult de preferintele persoanle. de cat de mult iti doresti un astfel de telefon si bineinteles de suma de bani de care dispui. Oricare ar fi motivul alegerii tale probabil ca vei fi multumit de performanta telefonului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *