Accepta-ti anii si pretuieste-i

Niciodata nu vei fi prea mare pentru a mai primi ceva ajutor si sfaturi de la parintii tai. Mereu vei fi copilul parintilor tai, indiferent de varsta si de ceea ce faci.

Vor exista momente in care te vei simti singur, neajutorat, neapreciat, invins si dezamagit. Insa tu mai bine ca oricine stii ca asta este pe moment si ca nu trebuie sa lasa toate aceste lucruri sa-ti intre la suflet si sa te doboare.

Ivi vei schimba parerea legat de multe lucruri. Nu va trebui sa te simti vinovat pentru ca ai ales sa iesi dintr-o relatie care nu era satisfacatoare. Nu va trebui sa te simti rau pentru ca ai demisionat dintr-un post in care nu simteai ca merge treaba si ca nu vei mai avansa niciodata. A-ti schimba parerea este exact ceea ce trebuie sa se intample de-a lungul timpului, cu trecerea anilor si cu inaintarea in varsta.

Piata muncii nu mai este ceea ce era odata. Diploma de absolvire a facultatii sau experienta de lucru nu mai sunt bilete castigatoare de succes. Trebuie sa continui sa iti demonstrezi tie insuti ca meriti ceva bun si ca in cele din urma vei ajunge unde ai sperat. Munca grea este buna si merituoasa.

Trecutul este trecut. De acum trebuie sa lasi in urma toate parerile de rau in legatura cu ceea ce nu ai realizat pana acum si sa mergi mai departe.

Nu va fi intotdeauna usor sa fii o persoana buna. Va trebui sa te lupti pentru ceea ce consideri tu ca este bine si corect iar cateodata, nimeni nu va parea ca este de acord cu tine.

Nu toata lumea te va placea si daca tu crezi ca acest lucru este totusi posibil, ca este posibil sa fii placut in mod universal, atunci vei ajunge doar sa te sinucizi incetul cu incetul, incercand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *