3 gadgeturi de nelipsit pentru iarna aceasta

Oricine ar trebui sa fie preocupat de venirea iernii si de confortul termic necesar. Acum mai mult ca oricand exista numeroase metode pentru a te incalzi si a beneficia de un consum rezonabil al resurselor. Cu alte cuvinte poti avea confort si fara sa platesti enorm de mult cand vine vorba de factura aferenta la gaz sau curent electric. Dar pentru asta ai nevoie de ceva decizii bune sau mai bine spus de dotari care sa favorizeze acest tablou al consumatorului responsabil.

Din seria aceasta se numara si termostatele Salus Controls 2018. Cele mai moderne dintre ele sunt nu doar programabile, ci si fara fir, pot fi comandate prin internet si cu o aplicatie la pachet promit sa fie reglajul ideal oriunde te-ai afla. Unul din aceste tipuri de termostate face parte dintr-un sistem numit Smart Home. Iti imaginezi deja ca este vorba de un dispozitiv ce poate fi setat in fel si chip, are functii variate si promite sa ofere sistemului de incalzire al casei un randament optim, insa cu o abordare personalizata – poate fi setat sa activeze sau sa opreasca functionarea unei centrale la ore fixe, dupa un program anume, in fiecare zi din saptamana.

Alte accesorii pe care sa mizezi iarna aceasta

Daca te preocupa inlocuirea sistemului de incalzire poate ar fi bine sa te gandesti la incalzirea prin pardoseala. Ca o completare pentru acesta vei avea nevoie din nou de un termostat. Acestea sunt la fel de variate, nu difera cu mult de cele ce sunt destinate pentru controlul centralelor si in plus, daca te orientezi spre modelul despre care tocmai ce aminteam mai sus poti controla cu ajutorul lui atat apa calda, cat si caldura, fie ea prin pardoseala si/sau prin clasice calorifere.

Te-ai ocupat de caldura casei insa ce faci cand iesi afara? Inevitabil ai parte de temperaturi scazute ce te fac nici sa iti doresti sa scoti mainile din buzunare. O caciula hi tech ar fi utila? Ei bine acestea exista deja, sunt variante moderne ce includ microfon si suplinesc sa spunem castile handsfree pentru ca dispun de buton pentru primire apeluri. Intr-o varianta asemanatoare se pare ca sunt si bentite, ce includ difuzoare usor de detasat atunci cand va fi necesara curatarea acestor articole.

Raman valabile si manusile cu ajutorul carora poti folosi touchscreenul fara probleme, acestea fiind deja pe piata de ceva vreme. Inventivitatea merge si mai departe de atat astfel ca la ora actuala poti achizitiona numeroase articole vestimentare ce dispun de incalzire. La o apasare de buton simti caldura cum te inunda. Din aceasta serie se numara sosetele, incaltamintea, vestele de asemenea.

Poate sunt prea mult spus gadget-uri insa sunt variante imbunatatite ale unor obiecte clasice ce se adapteaza mai bine la vremurile curente. Multi ar spune ca nu mai avem acele ierni geroase ca odinioara, dat fiind ca in ultimii ani zapada abia ce si-a facut aparitia. Nu poti sti niciodata si oricum cel care este friguros indiferent cat de blanda sau nu ar fi iarna simte mereu nevoia de ceva mai multa caldura. Iata ca au si cum, cu optiuni pentru a-si crea in interior caldura dorita, fiind la fel de bine protejati si cand sunt afara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *